Altankasser

Altankasser kan med fordel bruges på terrassen, altanen eller i drivhuset til at skabe et flot og hyggeligt udendørsmiljø. Her på siden finder du alle vores altankasser. Der er både store og små - alt efter hvilket behov du har. Altankasserne er lavet i forzinkket stål, som gør dem yderst holdbare.

Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende orden
  1. Altankasse 50 x 20 x 18 med kapilærvandning - Emsa mørk grå
    179,00 kr.
  2. Altankasse 75 x 20 x 18 med kapilærvandning - Emsa mørk grå
    219,00 kr.
  3. Galvaniseret hulplade til dræn og ½ " studs til afløb eller indløb.
    99,00 kr.
pr. side

Kasser til altan i forskellige mål

Vi laver både små og store altankasser. De bliver lavet i 9 forskellige standardmål. Derudover laver vi også i specialmål, hvor vi leverer til både private og det offentlige. Alt efter om du er på udkig efter en kasse til drivhuset eller til den lille altan, kan det være, du er på udkig efter nogle forskellige størrelser og mål.

Her på siden får du hele overblikket over de mange altankasser, vi har. Gå på opdagelse og find ud af hvilken kasse, der vil passe bedst til din have, din altan eller dit drivhus samt dine behov.

Altankasser i høj kvalitet

Find holdbare kasser til din altan. Vi har et stort udvalg af smukke altankasser til både private og erhverv, så du kan helt sikkert finde lige præcis de kasser, du har brug for. Det er ofte en stor fordel at købe en altankasse i forzinket stål til dit drivhus, altan eller terrasse, da den holder sig smuk længere end eksempelvis plastik. Hos Zinkbakken.dk finder du et stort og bredt udvalg af altankasser lavet i zink.

Zink er ikke i samme grad som fx plastik skrøbelig over for sol og regn, hvilket gør at du kan have dine zink altankasser meget længere. Du finder også vores udvalg af forskelligt tilbehør til dine kasser, hvor du blandt andet finder beslag og hulplade til dræn. 

Så selvom du måske bor i en lejlighed uden have, kan du stadig få lidt flot og grønt at kigge på, når du er ude på altanen. Mulighederne er mange, når det kommer til, hvad du vil have i altankassen. Find de produkter du skal bruge til din altan her på siden.

Inspiration til din altan - altankasser til urter og blomster

En god måde at få en flottere og mere idyllisk altan på er ved at købe en eller flere altankasser. Der kan skabes et skønt og farverigt miljø på altanen ved hjælp af blomster. Hvis du ikke har en have til smukke blomster, er en altankasse et rigtig godt alternativ.

Kasserne kan også bruges til andet end blomster. Mange er også vilde med idéen om at kunne nappe lidt persille eller purløg fra altankassen, når det skal bruges friskt til maden. Plant alverdens urter i kasserne og nyd friskheden lige uden for vinduet.

Brug også kasserne til at plante lækre grøntsager i. Krydderurter og grøntsager er relativt lette at passe og kan derfor sagtens dyrkes på altanen.

Forvandl altanen til en grøn oase, hvor solen kan nydes både af dig og dine planter, urter og grøntsager. En altankasse er brugbar til at kunne dyrke urter og grøntsager derhjemme, men den er også perfekt til udsmykning af altanen eller haven.  Altankasser er altså en god og billig måde at forvandle sin altan til en skøn grøn oase på. Det kræver ikke den store viden om planter for at komme i gang.

Blomsterkasser til altan

Skal altanen gøres hyggelig og mangler du også noget liv og stemning på din altan? Med blomsterkasser til altan kan du nemt skabe en skøn oase af grønne planter, krydderurter og blomster. 
Uanset om du har en stor eller lille altan kan vores smarte blomsterkasser til altan være med til at skabe en hyggelig atmosfære på altanen. Blomsterkasserne findes i forskellige materialer, former og størrelser, så der er noget til enhver smag.
Har man en mindre altan kan man med fordel vælge en blomsterkasse der kan hænge på gelænderet eller væggen. På den måde sparer man på gulvpladsen og man får derfor udnyttet pladsen optimalt. Det kan være meget forskelligt, hvor meget sol man har på sin altan. Det kan derfor være en fordel at have blomsterkasserne hængende ud over gelænderet. Dette sikrer at planterne får optimalt sollys til at gro. Derudover vil blomsterkasserne også opfange regnvandet. Det gør at man ikke behøver at vande så ofte.

Vores blomsterkasser til altan kan også fint stå på gulvet, bænken eller bordet. Vores altankasser i zink har et rustikt udtryk og er derfor en smuk kontrast til grønne planter. Zinkfarven passer utrolig godt, hvis man ønsker at have krydderurter i dem.

Har man en større altan, hvor man ønsker blomsterkasser på hjul eller fødder til at have på gulvet? Så find inspiration blandt vores plantekasser. De findes i sort, cortenstål, galvaniseret stål og jern. Vores plantekasser kan fint bruges på en altan. Hjulene på plantekasserne er skånsomme for altangulvet.

Altankasser i plast

Er du i tvivl om, hvorvidt din nye altankasse skal være i plast eller i zink? Altankasser i plast kan være en god start, hvis det er første gang, du har en altankasse. De er i en super kvalitet, men de er samtidig til en overkommelig pris. På den måde kan det lige testes, om det er noget, du kunne tænke dig at gøre mere i.

Vores altankasser i plast er med kapillærindsats der sikrer en nem vanding, hvor dine planter selv suger det de har behov for. I kapillærindsatsen er der indbygget en vandmåler så du nemt kan holde øje med om der er vand nok i dine altankasser.

Til vores altankasser i plast har vi beslag der passer til og de kan indstilles så de passer til langt de fleste gelændere.

Find altankasser i plast i forskellige størrelser og former - der er blandt andet nogen, der kan hænges, sættes på gelænderet og mange andre. Find lige præcis den kasse i plast, der vil passe allerbedst til din altan, dit drivhus eller din have.

Find altankasser hos Zinkbakken

Vi har et bredt udvalg af altankasser her på siden. De kan både bruges i haven, i drivhuset og selvfølgelig på altanen. De mange forskellige størrelser og former åbner for mange kreative muligheder med både blomster, grøntsager og urter. Find beslag til altankasserne her på siden, hvis de skal hænge. Mange af altankasserne har et indbygget vandreservoir, så du altid kan sikre dig, dine planter får vand nok vand.

Har du spørgsmål til de forskellige altankasser i zink eller plastik, som du ser her på siden? Eller måske til beslag eller noget helt tredje? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på telefon 88 44 18 10 eller mail info@zinkbakken.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her - så vender vi tilbage hurtigst muligt.