Plantekasser og kummer

Her på siden finder du store og små plantekasser og plantekummer i cortenstål og forzinket stål. Plantekasser og plantekummer kan med fordel bruges i haven, på terrassen, altanen, eller i drivhuset til netop at skabe et flot og hyggeligt udendørsmiljø. Vi laver store plantekasser og plantekummer i forzinket stål, cortenstål eller jern, der ruster op til en flot rød rust farve – de får altså med tiden den helt rigtige patina. Du har mange muligheder for at plante dine blomster og planter i kasserne, der altid vil tage sig godt ud på din terrasse, veranda eller i haven. Med plantekasser og plantekummer får du muligheden for at plante dine yndlings grøntsager og blomster lige der, hvor du har brug for det. Har du kun en lille altan, så finder du også nemt en kasse eller kumme der har de rette mål til din altan.

Alle vores plantekasser og plantekummer er produceret i Danmark.

Vi leverer til både private, erhverv og det offentlige, hvor de altid får produkter i høj kvalitet. Du kan derfor med stor fordel købe en plantekasse eller plantekumme i corten stål eller galvaniseret stål til dit drivhus, altan eller terrasse hos zinkbakken.dk. Brug vores kontaktskema, hvis du har individuelle ønsker, så bestræber vi os på at indfri dem.

 

1 til 32 ud af 60

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 32 ud af 60

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Plantekasser og kummer i topkvalitet

Alle vores plantekasser og plantekummer er dansk produceret og i virkelig høj kvalitet. Pladerne er i 2 mm godstykkelse, hvor kanterne har et 3 cm bredt ombuk, der er med til at stabilisere yderligere. Alle kummerne er foret med flamingo. Her holder man på varmen i de kolde måneder, og beskytter mod for høj opvarmning på de varme sommerdage. Flamingoen gør at dine planter får endnu bedre forudsætninger for at klare sig godt. Plantekummerne leveres samlet, så de er klar til brug. Desuden har kummerne fødder på 2 cm, hvilket er med til have hæve plantekassen, så der dels kommer en flot skyggeeffekt, og dels er med til at myresikre kummen.

En plantekasse er en rigtig god løsning, hvis man ønsker at skabe en hyggelig lille krog i haven. Man har mulighed for at tilkøbe en lille eller stor bænk der kan placeres mellem plantekummerne. Dette gør at man rigtig kan sidde og nyde sin have med familie og venner eller blot en dejlig kop kaffe.

 

Find lige præcist den størrelse og form du skal bruge

Er du på udkig efter en plantekumme der passer perfekt til enten din terrasse eller altan? Vi har et stort udvalg i vores standardmål, hvor du kan få plantekummer i mål fra 40 x 40 cm til 120 x 40 cm. Uanset om du har meget eller lidt plads at gøre med kan du helt sikkert finde en der passer til dit behov. Højden kan enten fås i 35, 40, 50, 60 eller 80 (2 x 40) cm. De høje plantekummer er gode til hvis eksempelvis terrassen skal skærmes lidt af. Du kan skabe gode hyggekroge i din have, ved at dele den lidt op, og kan med fordel bruge en plantekumme til dette. Udover vores firkantede plantekummer, har vi dem også i en rund form, hvor vores standardmål er fra Ø60 cm til Ø150 cm. Den runde form kan fås enten som plantefad med høj kant eller som plantekumme. Kan du ikke finde en hvor målene passer til dit behov, så laver vi også på specialmål.

 

Flere mulige materialevalg

De kan fås i 3 forskellige materialer: Corten stål, jern eller galvaniseret stål. Ens for corten stål og jern er at de med tiden vil få en rigtig flot patina. De vil ruste op til en gylden rød farve, der passer godt ind i naturens farver. Corten holder bedre end jern, da det kun ruster i overfladen. Corten stål har fået en overflade legering, som gør at den har en længere holdbarhed end andre materialer. Begge bliver de leveret ubehandlet, hvor de vil få den flotte farve i løbet af et par uger. Vær dog opmærksom på at corten stålet kan smitte lidt af.

Med en i galvaniseret stål, får man et mere stilrent udtryk, hvor den grå stålfarve vil bibeholdes. Dog bliver den mere mat med tiden. Farven er en god kontrast til havens mange blomsterfarver.

 

Plantekasser og plantekummer på hjul eller med espalier

Til plantekasserne kan der fås hjul. Her placeres der et hjul i hvert hjørne med bremse på, samt et enkelt hjul i midten uden bremse. Hjulene er kraftige dobbelthjul der kan klare en dynamisk vægt op til 70 kg. Hjulene er med kuglelejer og kan fås med eller uden bremse. Hjulene har en højde på 75 mm. Med hjulene gør du dine plantekasser mobile, hvilket giver spændende muligheder for at få et dynamisk uderum.

Giv klatreplanter og slyngplanter de bedste vækstbetingelser ved at bruge espalier. Vores espalier har et 6mm trykt rionet med maskestørrelser på 10 cm. Bøjlen rundt er 20 mm tryk og går 130 cm over plantekassens øvre kant. Dog kan benene klippes til så den kun går 110 cm over kanten. De passer til vores plantekasser der har en længde på 120 cm, og fås enten i jern eller galvaniseret stål.

Hvad gør flamingo i plantekassen?

Ligesiden vi startede med at sælge plantekasser har vi altid foret dem med flamingo. Dette skyldes at vi er af den overbevisning at dette er det optimale for de planter man har i sin plantekasse. Her vil Morten forklare, hvorfor vi gør som vi gør.