Dekorative brugsting

Mangler du blikfang i haven? Vi har et stort udvalg af forskellige brugsting, som vil tilføre din have en ekstra oplevelse og samtidig noget rart at kikke på.

Blandt andet har vi masser af zinkbakker, som har mange formål men også til at du kan dekorere en bakke med måske husløg, til havebordet, eller et bakkebord der også kan fungere som en opsats til din dekoration.

Vis som Gitter Liste

40 varer

Faldende orden
  1. Klee blomsterkugler i sæt med 2 stk.
    699,00 kr. Regular Price 768,00 kr.
  2. Sæt med 2 fuglebade i kraftig støbejern
    395,00 kr. Regular Price 438,00 kr.
pr. side

Brugsting til haven

Udover at gavne havens fugle og dyr, vil de fine foder- og vandskåle fra Wildlife World lyse farverigt op i haven. Plastkrukker til ophæng i 3 farver eller plastkrukker af genanvendt plast og papir, til ophæng på væggen.

Sfærer i jern

Smukke kugler i jern med blomstermønster. Sæt et lys ind i midten, og kuglen vil lyse i skønne skyggemønster. Kuglen er rusten når du modtager den.

Hjerte i jern

Hjerterne er meget dekorative til dekorationer. Du kan lade den stå i haven eller tage den med indenfor. Vær opmærksom på, at rusten kan smitte af. Der er ingen bund i hjerterne og kan derfor benyttes som et lille højbed i haven.

Brugsting til hjemmet

Er vandkanden blevet lidt kedelig at se på, så kan du finde de flotte blomsterdekorerede vandkander fra Burgon & Ball.

Kender du det, at dugen på terrassebordet blæser op og lander i kagefadet. Vi har nogle rigtig fine dugtyngere i 4 forskellige farver som klarer den opgave.