Dekorative brugsting

Mangler du blikfang i haven? Vi har et stort udvalg af forskellige brugsting, som vil tilføre din have en ekstra oplevelse og samtidig noget rart at kikke på.

Blandt andet har vi masser af zinkbakker, som har mange formål men også til at du kan dekorere en bakke med måske husløg, til havebordet, eller et bakkebord der også kan fungere som en opsats til din dekoration.

Vis som Gitter Liste

49 varer

Faldende orden
  1. Fakkelholder Flori sæt med 2 størrelser
    599,00 kr. Regular Price 628,00 kr.
  2. Bloklysestage Chanella med hank - sæt med 2 størrelser
    379,00 kr. 266,00 kr.
  3. Bloklysestage Sera med hjerter - sæt med 2 størrelser
    369,00 kr. 259,00 kr.
pr. side

Udendørs hjerter i jern

Hjerterne er meget dekorative til dekorationer. Du kan lade den stå i haven eller tage den med indenfor. Vær opmærksom på, at rusten kan smitte af. Der er ingen bund i hjerterne og kan derfor benyttes som et lille højbed i haven. Hvis de skal bruges til dekoration, kan man med fordel have oasis i bunden for at have et godt og solidt fundament for ens dekoration.Hjertets rust farve vil fremhæve dekorationen, så den står rigtig flot frem. Den er samtidig en flot kontrast til grønne og andre farverige planter, man bruger i sin dekoration.

Mange bruger hjerterne på gravpladser. Hjerteformen passer godt ind ved siden af gravstenen og kan pyntes på flere forskellige måder. Det kan fx være med gran og grankogler. Vores udendørs hjerter i jern findes i fire forskellige størrelser, som alle er i 3 mm. jern og har en højde på 7 cm. Man kan sagtens have mindre planter i hjerterne. På den måde får man et mindre højbed med fx krydderurter eller forårsløg.

Sfærer i jern

Smukke kugler i jern med blomstermønster. Sæt et lys ind i midten, og kuglen vil lyse i skønne skyggemønster. Kuglen er rusten når du modtager den.
Vores sfærer i jern er hyggelige at have stående på terrassen med et lys i. Udskæringerne skaber nogle flotte skyggeeffekter på jorden eller væggen.
Vi har sfære i jern med forskellige udskæringer, så skyggeeffekten er forskellige. Udtrykket er også forskelligt, så der er noget til enhver smag.

Brugsting til haven

Vores fine vandskål til havens fugle vil ikke kun gavne fuglene, men også skabe en hyggelig atmosfære i haven. De vil skabe liv i haven og du vil få flere hyggelig besøg af småfugle.
Nogle af vores vandskåle er farverige, så de passer perfekt ind i havens bede eller blomsterkummer. De er gode brugsting til haven.
Udover vores populære fuglebade i støbejern, har vi fine vandkander fra Burgon & Ball og Walter & Co. Vi har både vandkander til haven, som kan rumme meget, men vi har også mindre vandkander, som fint kan bruges indendørs. De har en mindre tud, så man mere præcist kan ramme krukkerne uden at ramme ved siden af.

Brugsting til hjemmet

Er vandkanden blevet lidt kedelig at se på, så kan du finde de flotte blomsterdekorerede vandkander fra Burgon & Ball.

Kender du det, at dugen på terrassebordet blæser op og lander i kagefadet. Vi har nogle rigtig fine dugtyngere i 4 forskellige farver som klarer den opgave.