Højbede i cortenstål

Er du på udkig efter et smukt højbed i høj kvalitet, ville en oplagt mulighed være vores cortenstål højbede. Den flotte rust farve kommer 3-6 uger efter opsætningen i haven, jo vådere vejret er, jo hurtigere kommer farven. Til forskel fra et jern, ruster cortenstål kun i overfladen. Vores højbede i cortenstål har en højde på 40 cm, hvor bredden og længden findes i mange forskellige standardstørrelser. Desuden er det muligt at forlænge siderne, hvis der ønskes et ekstra stort bed. Få et højbed der passer lige netop dit behov. Cortenstål højbede er oplagt, hvis man ønsker et højbed vedligeholdelsesfri. Det skal ikke vedligeholdelses ligesom et i træ skal med tiden.

Vis som Gitter Liste

22 varer

Faldende orden
pr. side

Fordele ved et højbed

Dine planter får de optimale forhold ved at du benytter dig af et højbed. Der er god dræning af jorden. Om foråret bliver bedet hurtigere opvarmet og dermed giver det en bedre start for dine planter. Derudover har du mulighed for at få vores højbede foret med flamingo, hvilket er med til at holde på varmen de kolde dage, samt sørge for dine planter ikke bliver overopvarmet en hed sommerdag. Flamingoen er desuden med til at give en længere levetid på cortenstålet, da det beskytter mod jordens nedbrydende effekter. Alle vores højbede er dansk produceret og i virkelig høj kvalitet. Vores højbede findes i flere materialer og størrelser.

Undgå at få snegle i dine grøntsager med vores corten stål højbed

Et højbed er ikke kun pænt at se på, men det er også praktisk. Ved at løfte dine grøntsager op fra jorden er der bedre mulighed for at beskytte dine afgrøder mod snegle og andet utøj. Skal du være helt sikker på at de famøse dræbersnegle ikke finder vej til dine lækre og sprøde grøntsager, er det en god idé at tilkøbe sneglekanter. Det smarte ved sneglekanterne er, at de har en vinkel, der gør at sneglene ikke kan komme over. Sneglekanten er en meget effektiv løsning, der vil holde i mange år fremover. Her på siden finder du et udvalg af sneglekanter, som er produceret her i Danmark.

De er produceret i jern, så de får med tiden det samme flotte look med den rustrøde farve. Du kan sagtens bruge sneglekanten i jern til dine højbede i cortenstål, da man skal se godt efter for at kunne se den minimale forskel, der vil være. Det er let at montere sneglekanten på siden af dit corten stål højbed.

Fun facts om dræbersneglen:

Er du skarp på dræbersneglen? Hvis ikke, synes vi, du skal læse med her:

- Vidste du, at dræbersneglen kan lægge op mod 500 æg. Herefter dør den. De fleste æg klækkes inden vinteren, og det er især unge individer, der overvintrer. De æg, der lægges sent, klækkes i det tidlige forår.

- Sneglene er aktive ved temperaturer mellem 5-25 grader. De trives dog bedst mellem 10 og 20 grader. Sneglene tåler kun let frost, men de er i stand til at overvintre på beskyttede steder. Det kan f.eks. være under et jorddække eller helt ned til 20 cm under jordoverfladen.

- Æggene kan tåle meget udtørring, uden det går ud over antallet af de, der klækkes.

- Sneglenes naturlige fjender er blandt andet nematoder, løbebiller, padder, fugle og mindre pattedyr. Snegle, der er over 3 cm lange, har kun få fjender.

Få en magisk køkkenhave med vores højbede i corten stål

Drømmer du om en magisk køkkenhave, der er formet af de fineste højbede? Højbedene i cortenstål er utrolig smukke, når de får deres patinerede udtryk. Dette sker automatisk, når produktet står ude i haven, og det kommer i kontakt med det våde vejr. Der er mange muligheder med sådan et bed. Du kan blandt andet lave dig en fuldstændig vidunderlig køkkenhave, hvor du kan dyrke alverdens lækre og sprøde grøntsager. Findes der noget bedre end tanken om, at gå ud i din egen have og hive frisk grønt op fra dine egne bede? At dyrke dine egne grøntsager behøver ikke kun at være en drøm. I højbedene af cortenstål kan du nemt dyrke sprøde salater, forskellige rodfrugter, bælgfrugter og mange andre lækre hjemmedyrkede grøntsager. Sommer er smagen af jordbær. Køb dig et cortenstål højbed allerede i dag og bliv klar til sommeren.

Bor du et sted, hvor du ikke har adgang til din egen have men i stedet har en dejlig altan? Så kan du stadig dyrke dine egne sprøde grøntsager. Måske bare i et mindre omfang, men det gør bestemt ikke noget. Du kan med plantekasserne i cortenstål dyrke dine yndlingsgrøntsager og -krydderurter. Plantekasserne fylder knap så meget som højbedene, men de får det samme smukke patinerede udtryk og den flotte rustne farve som højbedene.

Er du på udkig efter inspiration til din have, så gå endelig på opdagelse i vores online univers. Finder du ikke lige det, du i første omgang søger? Så kan du kontakte vores kundeservice, de står altid klar til at hjælpe dig. Du kan ringe på telefon 88 44 18 10 eller sende en mail til info@zinkbakken.dk.

Ofte stillede spørgsmål:

Spiser dræbersneglen også blomster?

Ja, det gør de desværre. Det er ikke nok med, de spiser løs af havens grøntsager, de kan også sagtens finde på at spise løs af dine smukke blomster i haven.

Hvordan kommer dræbersneglene?

Sneglene kommer som regel fra andre planter, der har været et sted, hvor der er dræbersnegle, eller hvor der er småsnegle eller æg i jorden. Et godt tråd kan være, at du ser plantens jord grundigt efter for småsnegle og snegleæg, inden du sætter planten i din have. Et andet sted, hvor dræbersneglene ynder at holde til, er i din kompostbunke. Komposten byder nemlig på både fugtighed og mad, og derfor ynder sneglene at lægge æg i kompostbunker. Et tip kan være, at du har en lukket kompostbeholder.

Hvornår er det sæson for dræbersnegle?

Vær opmærksom på, at når temperaturen når over de 5 grader, så dukker de overvintrede dræbersnegle op i haven. Der kan være tale om rigtig mange små snegle, da en enkelt dræbersnegl kan formere sig til 200-300 nye.