Højbed | Bredde 80 H40 | Flere længder | Corten

Vores store højbed med højden 40 cm er lavet i cortenstål og i en god og kraftig godstykkelse. Cortenstål vil få rust farve og er meget rusttræg. Dette betyder at metallet har en meget lang levetid. Vi forventer at det kan holde i mindst 20 år.

Højbedet er lavet i en ekstra god kvalitet med en bred kant foroven og forneden. Højden gør at der er god dræning i højbedet. 

Som man kan se på billederne, kan højbedene bruges mange steder. Cortenstålet giver en rigtig fin kontrast til både det nye og det gamle.

Hvorfor tilvælge flamingo?

Det er muligt at tilvælge en foring med flamingo til højbedet. Flamingoen er 2 cm tyk og giver et mere varmestabilt højbed. Det vil sige at man sæsonforlænger dyrkningsperioden.

Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekasse være et muligt alternativ.

Vi matcher altid prisen på tilsvarende produkter.

Et højbed kan både være et dekorativt og et funktionelt element i haven. Man kan have blomster, såsom rhododendron, i bedet for at give haven noget farve og kulør.

Fra 1.099,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)15*C80-40

Højde på højbedet er 40 cm. Det har en godstykkelse på 2 mm. Den øvre kant er på 3 cm Cortenstål - metal. Det er i corten stål, som vil få rust farve med tiden. Når det leveres har det ikke rust farve. For at fremskynde rust processen, kan man vaske siderne ned med sæbevand. Derefter kan man køre en klud med eddike over. Højbedet vil efter kort tid begynde at få sin flotte rustfarve. Eddike påvirker ikke produktets levetid, men hvis man vasker det af med syre for at fremskynde processen har det en påvirkning på levetiden, derfor anbefaler vi det ikke.
Siderne på højbedet bliver leveret som et samlesæt, hvor siderne max er 120 cm, så de let kan sendes med en Europalle.