Redekasser

Tyske Schwegler har produceret redekasser i træbeton i mere end 25 år. Redekasserne er solgt i over 8,5 millioner eksemplarer, som er placeret i skove, frugtplantager og haver i hele verden. Schweglers produkter er kendt over hele verden for det enestående træbetonmateriale, som består af 75 % træ. Det særlige ved redekasser i træbeton er: bestandighed, selv under barske forhold. Levetiden er lang - mindst 20-25 år Fugle kasserne er nemme at hænge op og rense ved at løsne frontpladen. Materialet træbeton er velegnet til redekasserne da det er isolerende og også luftigt så der ikke dannes kondens inde i redekassen, som det kan ske med metal og sten. Idet redekasserne er lavet af træbeton beskytter det også fugleungerne mod spætter m.v.

Ligeledes har vi fuglehuse fra EMSA; der også er tysk kvalitet. Her er farverne meget friske og anderledes.

Derudover har vi et bredt udvalg i træredekasser til både små og store fugle samt insektbo.

Vi har fået en serie rigtig flotte kombinationer af fuglehuse og redekasser fra det svenske firma Wildlife, hvor farverne er lidt dæmpede, men rigtig flotte.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 64

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-60 af 64

Faldende orden

De fleste sætter pris på at have fugle i haven. Der er ikke noget som solen der skinner og en masse fuglekvidren til at bringe en i rigtigt have-humør. Udover fugle kan være spændende og flotte at kigge på, er der også andre positive ting ved at have dem i haven. Fugle bringer masser af liv ind i haven og hjælper mod de værste insektangreb. De er rigtig glade for insekter og andre smådyr, der måske ellers kan have en negativ effekt på din have. Måske har du oplevet problemer med gåsebiller? Fugle er en af gåsebillernes naturlige fjender.

Redekasser kan også være med til at få fuglene til at komme i din have. Det er i foråret og om sommeren at redekasser skal sættes op, for at der er mulighed for at få fugleunger i haven. Vi har fugleredekasser til mejser, musvitter, stære og spurve samt ugler og falke. Udover at bruge redekasserne til at få unger i om foråret og sommeren, bruger fuglene dem også i løbet af de kolde måneder til at holde sig varme i.

Vi har også flagermusebo samt pindsvinebo i 2 størrelser. Flagermus er en fremragende jæger og er med til at holde bestanden af insekter nede. Pindsvinene burde være haveejerens bedste ven. De spiser nemlig fjende nr. 1; dræbersnegle.
Vælger du at sætte en falkekasse op, holder du også mus og rotter væk.