Redekasser

Vi har et bredt udvalg af fuglekasser til haven. Dansk producerede fuglehuse i træ, redekasser flettet i forskellige materialer, f.eks. søgræs eller kokos. Derudover har vi en flot serie af kombinerede fuglehus og foderautomat i flotte farver, fra Wildlife Garden.

Vis som Gitter Liste

41 varer

Faldende orden
  1. Håndlavede fuglereder - sæt med alle 3
    547,00 kr. Regular Price 597,00 kr.
pr. side

Fuglehuse skaber live

De fleste sætter pris på at have fugle i haven. Der er ikke noget som solen der skinner og en masse fugle som kvidrer, til at bringe dig i rigtigt have-humør. Udover at fugle kan være spændende og flotte at kigge på, er der også andre positive ting, ved at have dem i haven. Fugle bringer masser af liv ind i haven og hjælper mod de værste insektangreb. De er rigtig glade for insekter og andre smådyr

Redekasser kan være med til at få fuglene til at komme i netop din have. Når du vælger fuglehuse, skal du tænke på, hvor fuglekasserne skal sættes op, og hvor tæt de må sidde. Fuglene foretrækker deres redekasser ved tætte buskadser, hvor de kan gemme sig, og oppe i træer, hvor de kan bo lidt skjult, så deres redekasser bliver et forholdsmæssigt sikkert sted at være. Nåletræer er et godt sted at vælge, fordi de ikke smider nålene om vinteren. Havens spurve kan sagtens bo tæt, mens de lidt mere aggressive mejse skal have minimum 10 meter imellem deres redekasser. Alle redekasser skal op i højde på træet eller husgavlen så man undgår unødigt besøg fra katten og andre rovdyr i nærheden. Fuglekasserne vil også blive brugt om vinteren, så de kan holde sig varme.

Vi har fuglekasser til rødhals, mejse, musvitter, stære og spurve samt ugler og falke.

Endelig er det vigtigt at sørge for vand til fuglene, især når vi har tørre sommerperioder eller i frostvejr, find fulgebade her.

Vi har også flagermusebo. Flagermusen er en fremragende jæger og er med til at holde bestanden af insekter nede. Pindsvinene burde være haveejerens bedste ven. De spiser nemlig fjende nr. 1; dræbersnegle. Find vores udvalg af pindsvinebo her. Vælger du at sætte en falkekasse op, holder du også mus og rotter væk.