Pindsvinehus

Få flere af de små søde pindsvin på besøg i haven med et pindsvinehus. Pindsvinehusene findes i forskellige materialer og størrelser. Pindsvin opholder sig steder, hvor de føler sig trygge. Derfor er det vigtigt at have et hus eller et lille bo til de små pindsvin, hvor der er trygt, tørt og plads til at de kan yngle.

Vis som Gitter Liste

10 varer

Faldende orden
pr. side

Pindsvin i haven

Det er både hyggeligt og utrolig godt for din have at have en pindsvin boende. Pindsvin er nemlig nærmest altædende. Det er de færreste dræbersnegle og insekter der får lov til at gå den lille næse forbi. Det er derfor vigtigt at få pindsvinene til at trives i ens have, da dette kan være med til at bekæmpe uønskede dræbersnegle og insekter. Der er flere måder til at få de små søde pindsvin til at flytte ind i haven.

Pindsvinebo

Vi har forskellige pindsvinehuse og pindsvinebo, så der er til enhver smag og til enhver have. De er lavet i forskellige materialer, men er alle utrolig gode til at få pindsvin i haven med. Nogle skal dækkes med blade så de falder i et med omgivelserne og andre er i et materiale der passer perfekt ind i naturen. Alle har en indgang der passer perfekt til pindsvin. Dette giver dem et trygt og sikkert miljø. Man kan enten have en foderstation inde i pindsvineboet eller udenfor boet. Vi har snack- og vandskåle til pindsvin i grøn/brunlig keramik. Pindsvinene elsker at spise og drikke af dem og det gør at de ikke behøver at bevæge sig langt for mad og drikke. De slipper derfor for et møde med rovfuglen. 

Er man i tvivl om, hvor man placerer pindsvinehuset, har vi lavet en fin guide til dig. Den kommer med gode råd og tips til placering af pindsvinehus.