Fuglebade

Mange synes, det er hyggeligt med lidt fugleliv i haven. Findes der noget bedre end at sidde på terrassen med en god kop kaffe og lidt fuglekvidder i baggrunden? Hvis du er én af dem, som gerne vil have lidt ekstra liv i haven, så kan det være, du skal kaste et ekstra blik på vores sortiment inden for fuglebade.

Vis som Gitter Liste

29 varer

Faldende orden
  1. Jernring, ubehandlet til rundt spejlbassin/bålfade - Lukket
    Fra 429,00 kr.
pr. side

Stort udvalg af fuglebade

Hos Zinkbakken har vi et stort udvalg af fuglebade og tilbehør til fuglelivet i haven. Du finder blandt andet fuglebade produceret i keramik, ler, jern og cortenstål. Uanset hvilken stil du har i haven, skulle vi gerne have et fuglebad, som vil være helt perfekt til din have.  

Skal din have opgraderes med et nyt fuglebad? Hos os finder du fuglebade produceret i forskellige materialer. Vi har også fuglebade i forskellige former og størrelser. Er du mest til et lille rundt fuglebad eller et, der er formet som en blomst? Vi har lidt af det hele, så hvis du er blevet interesseret i at se vores store udvalg, er du meget velkommen til at gå på opdagelse i vores univers på vores webshop. 

Spejlbassin med flere funktioner 

Har du set vores smukke spejlbassiner? De er så flotte og vil pynte fint i enhver have eller på din terrasse. Spejlbassinet kan bruges på forskellige måder, og derfor er spejlbassinet et fint alternativ til et fuglebad. Du får nemlig en udsmykning til din have med flere funktioner. Hvis du vælger vores spejlbassin i rustfarve, får du et spejlbassin, hvor du selv kan vælge, om det skal være jeres nye bålfad i haven eller stå som et smukt fuglebad.

Spejlbassinet fås også i en sortlakeret model. Uanset hvilken model du vælger, får du et fuglebad, som er med til at give et flot farvespil til din have. Spejlbassinet fås i to forskellige former. Du finder derfor et spejlbassin produceret i cortenstål med en påsvejset bund, så du frit kan placere den på fliserne, græsplænen eller måske endda i et bed. Du finder også et jernbassin med en konkav bund. Udtrykket konkav bruges om overflader der buer indad. Med den buede overflade får du et bassin, der nemt kan placeres i et bed, på græsplænen eller i et stenbed.


Har du et fuglebad i cortenstål eller jern, kan du med fordel have bassinet til at stå ude om vinteren. Når vandet fryser til is, får du de smukkeste effekter, som vil se virkelig godt ud i vinterlandskabet. Du skal ikke være bange for frostsprængninger, bassinet kan sagtens holde til den kolde temperatur.       

Biodiversitet i haven 

Biodiversitet i haven har aldrig været så stort et emne, som det er lige nu. De fleste haveejere ved, at biodiversiteten er med til at skabe et perfekt miljø. Med et af vores fuglebade kan du være med til at skabe balance i din have. Det er nemlig ikke kun fuglene, som tiltrækkes af vandet i badet. Mindre insekter og bier vil også kunne nyde godt af lidt vand. 

Der findes forskellige måder at tiltrække dyrelivet på i din have. Vores flotte fuglebade kan både placeres direkte på græsset, eller du kan placere fuglebadet på de medfølgende fødder. Så nu er det bare op til dig at få placeret fuglebadet lige der, hvor du ønsker det.  

Et fuglebad i god kvalitet 

Fuglebadene produceres i en god kvalitet og kan holde til meget. Mange af vores betagende fuglebade er formet i cortenstål, hvilket er med til at forlænge dets levetid. Cortenstål er en ståltype, der ruster hurtigere i overfladen. Det smarte ved cortenstål er, at rusten har en langsommere gennemtæring, og derfor har det en længere holdbarhed end andet stål. Der vil typisk gå op til to uger med regnvejr, inden cortenstålet får sin flotte røde rustfarve. Cortenstål er altså et fantastisk produkt, hvis du ønsker et patineret look på dine brugsgenstande. Nu er det slut med at vaske og skrubbe fuglebadet for at få skidt og snavs væk. 

Er du ikke til det rå look, som cortenstålet giver, kan det være, du skal kaste et ekstra blik på vores meget fine fuglebade produceret i keramik. Fuglebadet produceret i keramik er både smukt og robust. Keramik er dog ikke lige så holdbart som stålet, men det tåler stadig at stå ude i al slags vejr om sommeren. Vi anbefaler dig at tage det ind om vinteren.