Fuglebade

Zinkbakken har et stort udvalg af fuglebade i flere forskellige slags materialer, lige fra keramik og ler til jern og cortenstål.

Men hvorfor købe et fuglebad? I vores øjne er svaret simpelt; fugleliv giver farver og stemning i haven. Det er skønt at se fuglene sidde og pjaske i vandet, mens de pipper. Det kan give ro i sindet og man sidder bare helt afslappet og nyder synet og lydene.

Alle vores fuglebade er i god kvalitet og har en lang holdbarhed. Og der er noget for enhver smag, både i udformning, materiale og farve.

Vis som Gitter Liste

32 varer

Faldende orden
  1. Jernring i Ø40 og H8 cm
    Jernring, ubehandlet til rundt spejlbassin/bålfade - Lukket
    Fra 279,00 kr.
pr. side

Vi har mange forskellige fuglebade, så vi har helt sikkert også et der passer til dig!

Vores nyeste udgaver til fuglebad, er Echoes fuglebad i glaseret terracotta. Det er lavet af keramik og kan stå på de medfølgende fødder eller på et piedestal. Badet er grønt. 
Derudover er der Oasis fuglebad, der er lavet af genanvendeligt plast og bambus. Det har en fin lille størrelse, så du både kan få glæde af mejser, musvitter m.fl., men også bier og insekter. bier og insekter virker måske lidt skræmmende, men bierne er jo gode for bestøvning af blomster, mens insekter tiltrækker flere fugle.
Endelig er der Shenstone. Det er også af genanvendeligt plast samt af ler. Det er lidt større end Oasis, men kan også sagtens tiltrække små som store fugle samt insekter. Alle 3 udgaver er frostsikre, så du behøver ikke gemme dem i skuret over vinteren. Det vil pynte i haven med det romerske look de har, både sommer som vinter.  

Vi har også vores flotte spejlbassiner, der har multifunktioner. Vores udgaver i rustfarve, kan bruges til såvel fuglebade, spejlbassiner & bålfade.
Derudover har vi dem også i sortlakeret. Det giver nogle flotte og unikke farveskel i haven og kan bruges til både fuglebad & spejlbassin.
De er i 2 former, cortenstål, der har en påsvejst bund, så den kan stå såvel på fliser, på græsplænen eller i et bed, samt jernbassinet, der har en konkav bund. Bassinet i jern kan nemt stå i bedet eller på græsplænen med nogle sten eler lign. som støtte, men skal det stå på fliser, anbefaler vi en ring. Ringen kan også bruges, hvis du ønsker at hæve bassinet ude i bedet.
Begge udgaver kan du få i både rustfarve og i sortlakeret.
Lad gerne badet stå ude om vinteren, når vandet fryser til is, vil det se rigtig flot ud. Vær ikke bange for frostsprængninger, fuglebadet kan nemt holde til det.