Foderautomater

Hos Zinkbakken er der kun foderautomater i høj kvalitet. Foderautomaterne til fuglene er lavet i hårdt plast, træ eller metal, som alle kan tåle at være ude året rundt. De hjælper til at skabe mere dyreliv i haven eller bibeholde det, hvis det allerede er der. Dette er en super måde at få fuglenes mad væk fra jorden. Når maden er væk fra jorden, undgår man at der kommer rotter i haven. Foderautomater er ikke kun med til at skabe dyreliv i haven om sommeren, men også om vinteren. Fuglene skal også fodres om vinteren. 
Foderautomaterne i plast, er lavet i genanvendeligt plast og kan holde mange år ud i fremtiden. 

Vis som Gitter Liste

38 varer

Faldende orden
Vis som Gitter Liste

38 varer

Faldende orden

Dyreliv i haven

Få mere dyreliv i haven med en foderautomat fra Zinkbakken. En foderautomat vil ikke kun skabe liv om sommeren, men også om vinteren. Vores produkter er i høj kvalitet, som både kan holde til høj sol og varme samt frost om vinteren. De er lette at hænge op og fylde op med foder. 

Undgå de dyr du nødigt vil have i haven. Hvis man gerne vil undgå rotter og andre skadedyr i haven, er en foderautomat en rigtig god ting. Det at få foderet op i højden og væk fra jorden, er med til at reducere ubudne dyr i haven. Rotter kan nemlig godt finde på at spise de fuglefrø, man fodrer fuglene med.