Foderautomater

Hos Zinkbakken er der kun foderautomater i høj kvalitet. Foderautomaterne til fuglene er lavet i hårdt plast, træ eller metal, som alle kan tåle at være ude året rundt. De hjælper til at skabe mere dyreliv i haven eller bibeholde det, hvis det allerede er der. Dette er en super måde at få fuglenes mad væk fra jorden. Når maden er væk fra jorden, undgår man at der kommer rotter i haven. Foderautomater er ikke kun med til at skabe dyreliv i haven om sommeren, men også om vinteren. Fuglene skal også fodres om vinteren. 
Foderautomaterne i plast, er lavet i genanvendeligt plast og kan holde mange år ud i fremtiden. 

Vis som Gitter Liste

37 varer

Faldende orden
pr. side

Dyreliv i haven

Få mere dyreliv i haven med en foderautomat fra Zinkbakken. En foderautomat vil ikke kun skabe liv om sommeren, men også om vinteren. Vores produkter er i høj kvalitet, som både kan holde til høj sol og varme samt frost om vinteren. De er lette at hænge op og fylde op med foder. Undgå de dyr du nødigt vil have i haven. Hvis man gerne vil undgå rotter og andre skadedyr i haven, er en foderautomat en rigtig god ting. Det at få foderet op i højden og væk fra jorden, er med til at reducere ubudne dyr i haven. Rotter kan nemlig godt finde på at spise de fuglefrø, man fodrer fuglene med.

Fuglefoderhus

En utrolig god måde at få flere fugle i haven på er ved at have et fuglefoderhus. Disse findes i mange forskellige størrelser, former og sågar også navne. Navne som fuglefoderbræt, fuglefoderautomat, foderhuse osv. Det hele handler blot om at sørger for at fuglene har mad nok. Et foderhus til fuglene giver dem nogle trygge rammer at spise i og de kan gøre det ugeneret. Derudover slipper man for at have fuglefoder liggende på jorden og få besøg af ubudne gæster, som rotter. En fuglefoderautomat skal fyldes op en gang i mellem, men foderet holder herefter også længere. Det falder lige så stille ud i en lille skål til fuglene, i stedet for at man placerer en hel bunke solsikkefrø på et foderbræt. Man slipper for at foderet bliver blæst af fuglenes foderhuse.