Foderautomater

Det er så hyggeligt med lidt dyreliv i haven, og hvad er bedre end små fuglefløjt i haven? De små fuglevenner har svært ved at finde føde om vinteren, og derfor kan du med fordel give dem en kærlig og hjælpende hånd med at få lidt mad i den kolde tid. Faktisk vil fuglene sætte pris på lidt mad hele året rundt, og ved at bruge en foderautomat fjerner du maden fra jorden. Når maden er væk fra jorden, undgår du at der kommer rotter i din have.  

Vis som Gitter Liste

26 varer

Faldende orden
  1. Sæt med 2 fuglebade i kraftig støbejern
    429,00 kr. Regular Price 478,00 kr.
pr. side

Foderautomat i høj kvalitet 

Hos Zinkbakken går vi meget op i at bruge materialer af en god kvalitet, og derfor finder du vores foderautomater i høj kvalitet. Foderautomaterne til fuglene er lavet i hårdt plast, træ eller metal, som alle kan tåle at være ude i det hårdføre vejr året rundt. Drømmer du om at få et mere rigt dyreliv til din have eller bibeholde det, du allerede har? Så kan du med fordel se lidt nærmere på vores store udvalg af foderautomater. Foderautomaterne i plast er lavet i genanvendeligt plast og kan holde mange år ud i fremtiden.


Dyreliv i haven 

Har du lyst til at gøre lidt ekstra for dyrelivet i din have, eller ønsker du blot at få mere dyreliv i haven? Med en foderautomat fra Zinkbakken vil du få mere dyreliv til haven. En foderautomat vil ikke kun skabe liv om sommeren, men også om vinteren. Vores produkter er i høj kvalitet, de kan både holde til høj sol og varme samt frost om vinteren. Så nu kan du med god samvittighed sørge for, at de små dyrevenner får lidt at spise vinteren over. Foderautomaterne er lette at hænge op og fylde op med foder. Vi har et stort udvalg af foderautomater, der er lavet i forskellige materialer som keramik, støbejern, rustfri stål, træ og plast. Gå på opdagelse og find lige præcis den foderautomat, du synes bedst om.   


Fuglefoderhus 

Hvis du ønsker at få flere fugle til din have, kan det være, du skal overveje et fuglefoderhus. Vi har et flot udvalg af huse, og de findes i forskellige størrelser, former, farver og sågar også navne. Navne som fuglefoderbræt, fuglefoderautomat, foderhuse osv. Fælles for automaterne er, at det handler om at sørge for, at fuglene har mad nok. Et foderhus til fuglene giver dem nogle trygge rammer at spise i, og de kan gøre det ugeneret. Et foderhus, som er sat op i træerne, er ikke kun pænt at kigge på, det er også praktisk, da man slipper for at have fuglefoder liggende på jorden og få besøg af ubudne gæster, som fx rotter. En fuglefoderautomat skal fyldes op en gang imellem, men foderet holder herefter også længere. Foderet falder lige så stille ud i en lille skål til fuglene, og så kan de ellers bare komme og tage for sig af de lækre fuglefrø. Ved de traditionelle fuglefoderhuse placerer man en hel bunke fuglefrø på et foderbræt, hvilket gør at foderet bliver blæst af fuglenes foderhus. Så ved at anvende vores fuglefoderhus, undgår du altså at foderet falder til jorden, og at andre uvedkommende dyr spiser dem.    


Har du spørgsmål i forbindelse til vores foderautomater eller andre produkter, kan du altid kontakte os på telefon 88 44 18 10. Det kan også være, du ønsker at se produktet, inden du køber det, så er du altid velkommen til at komme forbi vores lager på Ole Rømers Vej 16 i Låsby, du kan finde vores åbningstider her