Bålfade

Skab den perfekte hygge i haven med et bådfad. Om sommeren er det hyggeligt at sidde omkring et bålsted, lave mad og hygge sig sammen. At sidde ved et bål skaber en helt specielt stemning, og af den grund er det vældigt populært, blandt både voksne og børn. Hos os finder du et stort udvalg af bålfade, der kan give dig den helt rigtige hygge i din have. Vi har fade i flere forskellige designs og størrelser, således du kan finde den, der passer til din haves indretning.

Bålsted på tilbud

Hos zinkbakken.dk forhandler vi forskellige varianter af bådfade på tilbud. Alle fadene er dansk produceret i en kraftig kvalitet. Når du investerer i et bålsted fra Zinkbakken, får du et produkt, der holder mange år frem, og som du og dine børn vil få megen glæde af. Forestil dig, at i kan hygge sammen med snobrødsbagning eller måske riste skumfidusser, men i snakker og bare er sammen. Der er rig mulighed for skøn bålhygge med et af vores gode bålfade, der også pynter i haven, når du ikke har optændt det. Vores produkter bliver brugt i institutioner, skoler, børnehaver, erhverv og andre steder, hvor kvaliteten skal være i top. Det findes flere forskellige designs i vores sortiment, hvor nogle er med håndtag og andre med huller til regnvand. Når du kender dit behov, så er det nemt for dig at finde det rette fad til dig.

Billig og hurtig levering

Du kan købe og afhente dit bålfad direkte hos os. Vi tilbyder selvfølgelig altid billig fragt, hvis du ikke selv kan afhente. Derudover sørger vi naturligvis også for hurtig levering af dine varer. Det er således nemt at handle bålfade hos zinkbakken.dk. Foruden bålsted forhandler vi også bålpander af god kvalitet, som er velegnet, til at lave pandekager, spejlæg eller lignende over bål. Disse bålpander er altså uundværlige, når der skal laves mad over bål. Find inspiration her på siden, og vi garanterer mange hyggelige stunder i flammernes skær. 

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side