Zinkbakker

Zinkbakker til alle formål. Alle vores zinkbakker er produceret i Danmark og af en kvalitet vi kan stå inde for. De bliver alle bukket og afslutningsvist lodet i hjørnerne for at gøre dem vandtætte. Dette gør at zinkbakkerne er ideelle til at have planter i. De kan bruges i huset lige så vel som i drivhuset. Vi har lavet dem i en række forskellige størrelser, så der er til forskellige behov.

Vis som Gitter Liste

26 varer

Faldende orden
pr. side

Zinkbakker til planter

Alle vores zinkbakker er vandtætte, hvilket gør det særdeles velegnet til at have planter i. Bakkerne er perfekte til havens planter, planterne på altanen eller på terrassen. Har man grønne fingre tidligt på året kan de også sagtens bruges til forspiring af frø. Bakkerne findes i flere forskellige størrelser, hvilket gør at der er en zinkbakke til alle planter. 

Hvad kan zinkbakker bruges til?

Zinkbakker kan bruges til mange forskellige ting. Mange bruger dem til blomster eller til forspiring osv. Mange bruger dem også til drivhuset, hvor man nemt kan flytte rundt på flere planter, hvis de står i en zinkbakke. Derudover gør en zinkbakke det også muligt at vande flere planter på en gang. Alle vores zinkbakker er lodet op i hjørnerne, hvilket gør dem vandtætte. Til drivhus er vores aflange zinkbakker utrolig populære. Finder du ikke nogen der er lange nok her kan du muligvis finde den rette længde i vores drivhushylder eller aluminiumsbakker.

Brug zinkbakker i indretningen

Der er rig mulighed for at bruge zinkbakker i din indretning indenfor. Nogle bruger dem til dekorationer med blomster mens andre stiller lys eller dekorative elementer i dem. De mindre bakker kan fint bruges i køkkenet til at opbevarer krydderier eller olier i. Runde zinkbakker er utrolig dekorative, hvis man har lys i. De kan fint placeres på badeværelset, hvor både lys og cremer kan stå i. Mulighederne er uendelige, men en ting er sikkert - zinkbakker skaber hygge og zink giver et flot rustikt udtryk.

Runde fade til ude -og indendørs brug

Vores fade kan både bruges ude og inde. I haven kan fuglene og insekterne nyde godt af at have lille bassin at bade i. De flotte fade skiller sig ud i naturen. 

Pynt og praksis

Kobberbakken kan bruges både inde og ude. I hjemmet kan de give lidt ekstra varme med den karakteristiske kobberfarve. Brug bakken f.eks. som serveringsbakke, opbevaring af nips og mønter eller som bakke til olier og krydderier i køkkenet. Bakken er 45 cm i diameter og er yderst dekorative og kan give lidt anderledes til dit hjem.

Derudover har vi runde zinkbakker i flere størrelser. Ligesom med kobberbakken, har de et utal af anvendelsesmuligheder i hjemmet. Vi har dem fra en diameter på 14 cm og helt op til cm i den serie.

Ønsker du en lidt større og bedre kvalitet, har vi også en flot og stærk bakke med en diameter på 45 cm.