Bålfade

Skab den perfekte hygge i haven med et bålfad. Om sommeren er det hyggeligt at sidde omkring et bålsted, lave mad og hygge sig sammen. At sidde ved et bål skaber en helt speciel stemning, og af den grund er det vældigt populært, blandt både voksne og børn. Hos os finder du et stort udvalg af bålfade, der kan give dig den helt rigtige hygge i din have. Vi har fade i flere forskellige designs og størrelser, således du kan finde den, der passer til din haves indretning. Vi er også nogle af de eneste, som har bålfade i corten stål. Corten er stål, som får en rigtig flot rust farve efter kort tid.

 

19 vare(r)

pr. side

19 vare(r)

pr. side

Hvorfor vælge et bålfad?

Et bålfad sørger for at øge temperaturen, hvilket gør at bålet ikke ryger så meget. Fadet holder bedre på varmen i forhold til, hvis man har lavet et bål på jorden. Det gør at bålet hurtigere kommer op i temperatur, som gør at bålet brænder bedre. Derudover gør den hurtige stigning i temperatur at bålet ikke ryger ligeså meget. Et bålfad giver også mulighed for at flytte det rundt i haven. Dette er smart, hvis der er andre læ steder i haven. Det gør også at man ikke behøver at se på de bare pletter, som kommer efter man har haft en bålplads i haven.

Vores stål bålfade med høj kant er produceret i 4 mm stålplade (jern). De er alle valset op i facon på special maskiner. Det betyder en større styrke end et støbejerns fad, idet der ikke er revner i valset stål og dermed kan det blandt andet ikke frostspringe som et støbt fad kan. Ja det er næsten uforgængelig. Procestiden for at lave et valset fad er længere end et støbt fad idet det skal trykkes op i form af flere omgange hvorefter kanten skal skæres ned og rettes til, så den er i perfekt vatter. Langt de fleste af vores bålfade er produceret i Danmark. Kvaliteten på dem er i top og vi har selv et, som har holdt i 8 år indtil videre. Vi regner stærkt med at det kan holde i 8-10 år endnu. 

Er du også til bålhygge? Med båltilbehøret fra den danske producent Galax, kan du nemt lave lækker mad over bål. Bålpanderne kan bruges til at lave pandekager, spejlæg, stege en fisk eller noget helt tredje. Båltilbehøret er alle udstyret med et langt ergonomisk skaft, hvilket betyder du kan komme i sikker afstand for flammerne når der skal laves mad. Slut en hyggelig aften rundt om bålet af med at lave nogle popcorn i den fikse popcorngryde med låg fra Galax. Med den kan du lave de lækreste popcorn. 

Bålfad i haven

Hos Zinkbakken.dk forhandler vi forskellige varianter af bålfade på tilbud. Alle fadene er dansk produceret i en kraftig kvalitet. Når du investerer i et bålfad fra Zinkbakken, får du et produkt, der holder mange år frem, og som du og dine børn vil få megen glæde af. Forestil dig, at i kan hygge sammen med snobrødsbagning eller måske riste skumfidusser, mens i snakker og bare er sammen. Der er rig mulighed for skøn bålhygge med et af vores gode fade, der også pynter i haven, når du ikke har optændt det. Vores produkter bliver brugt i institutioner, skoler, børnehaver, erhverv og andre steder, hvor kvaliteten skal være i top. Der findes flere forskellige designs i vores sortiment, hvor nogle er med håndtag og andre med huller til regnvand. Nogle er store, mens andre er små. Når du kender dit behov, så er det nemt for dig at finde det rette fad.

Billige bålfade og hurtig levering

Du kan købe og afhente dit bålfad direkte hos os. Vi tilbyder selvfølgelig altid billig fragt, hvis du ikke selv kan afhente. Derudover sørger vi naturligvis også for hurtig levering af dine varer. Det er således nemt at handle bålfade hos zinkbakken.dk. Foruden bålsted forhandler vi også bålpander af god kvalitet, som er velegnet, til at lave pandekager, spejlæg eller lignende over bål. Disse bålpander er altså uundværlige, når der skal laves mad over bål. Find inspiration her på siden, og vi garanterer mange hyggelige stunder i flammernes skær. 

Brændefakkel

Skab en dejlig og hyggelig atmosfære med en brændefakkel. De er gode, hvis man skal holde en sommerfest i haven for venner og familie. De kan placeres rundt omkring i haven, både for at lyse haven op, men også for at give varme. Det er også muligt at bruge dem til at lyse indgangen til hoveddøren op for dine gæster en kold vinteraften. Det er både en hyggelig velkomst til sine gæster, men også en god måde at belyse stien op til døren på. 
De kommer i tre forskellige størrelser. Man kan købe få fire små brændefakler i et bundt, en large brændefakkel og en extra large brændefakkel. De små har en brændetid på fire gange 30 min, large har en brændetid på 1.5 time og den extra large har en brændetid på 2 timer.