Bålfade

Bålfade – skab den perfekte hygge. Om sommeren er det hyggeligt at sidde omkring et bål og lave mad og hygge sig sammen. At sidde ved et bål skaber en helt speciel stemning, og af den grund er det vældig populært blandt både børn og voksne. Bålfade er ikke kun populære om sommeren. Når solen skinner fra en skyfri himmel, er der mange der elsker at tilbringe tid i haven uanset årstiden. Med et bålfad er det ikke et problem at tilbringe tid i haven, selv når det bliver koldt ude.
Hos os finder du et stort udvalg af bålfade i forskellige materialer, former og størrelser. Fælles for dem alle er at de har en utrolig lang levetid på minimum 10 år.

Vis som Gitter Liste

42 varer

Faldende orden
  1. Jernring, ubehandlet til rundt spejlbassin/bålfade - Lukket
    Fra 279,00 kr.
pr. side

Hvorfor vælge et bålfad?

Hos Zinkbakken.dk forhandler vi forskellige varianter af bålfade. Alle fadene er dansk produceret og i en kraftig kvalitet. Når du investerer i et bålfad fra Zinkbakken, får du et produkt, der holder mange år frem, og som du og dine børn vil få glæde af igen og igen. Fadene uden kant og fødder er et rigtig godt fundament for et bålsted. Dette giver et sikker sted at fyre og det vil kunne holde i rigtig mange år.

Vores produkter bliver også brugt i institutioner, skoler, børnehaver, erhverv og andre steder, hvor kvaliteten skal være i top.

Du vælger selv om du vil afhente bålfad direkte hos os, ellers tilbyder vi fragt til billige penge. Vi sørger naturligvis for hurtig levering af dine varer. Det er således nemt, at handle bålfade hos Zinkbakken.dk. Foruden bålsted, forhandler vi også bålpander af god kvalitet, som er velegnet til at lave pandekager, spejlæg eller lign. over bål. Disse bålpander er altså uundværlige, når der skal laves mad over bål.

Et bålfad sørger for at øge temperaturen, hvilket gør at bålet ikke ryger så meget. Fadet holder bedre på varmen i forhold til, hvis man har lavet et bål på jorden. Det gør at bålet hurtigere kommer op i temperatur, som gør at bålet brænder bedre. Derudover gør den hurtige stigning i temperatur, at bålet ikke ryger ligeså meget. Et bålfad giver også mulighed for at flytte det rundt i haven. Dette er smart, hvis der er andre læ steder i haven. Det gør også at man ikke behøver at se på de bare pletter, som kommer efter man har haft en bålplads i haven.

Vores stål bålfade med høj kant er produceret i 4 mm stålplade (jern). De er alle valset op i facon på special maskiner. Det betyder en større styrke end et støbejerns fad, idet der ikke er revner i valset stål, og dermed kan det blandt andet ikke frostspringe som et støbt fad kan. Ja det er næsten uforgængelig. Procestiden for at lave et valset fad er længere end et støbt fad, idet det skal trykkes op i form af flere omgange, hvorefter kanten skal skæres ned og rettes til, så den er i perfekt vatter. Langt de fleste af vores bålfade er produceret i Danmark. Kvaliteten på dem er i top, og vi har selv et, som har holdt i 8 år indtil videre. Vi regner stærkt med at det kan holde i 8-10 år endnu. 

Bålfad til haven

Vi forhandler forskellige varianter af bålfade. Alle fadene er dansk produceret i en kraftig kvalitet. Vores bålfade holder mange år frem, og som du og dine børn vil få megen glæde af. Forestil dig, at I kan hygge sammen med snobrødsbagning eller måske riste skumfidusser, mens i snakker og bare er sammen. Der er rig mulighed for skøn bålhygge med et af vores gode fade, der også pynter i haven, når du ikke har tændt op i det. Vores produkter bliver brugt i institutioner, skoler, børnehaver, erhverv og andre steder, hvor kvaliteten skal være i top. Der findes flere forskellige designs i vores sortiment, hvor nogle er med håndtag og andre med huller til regnvand. Nogle er store, mens andre er små. Når du kender dit behov, så er det nemt for dig at finde det rette fad.

Billige bålfade og hurtig levering
Du kan købe og afhente dit bålfad direkte hos os. Vi tilbyder selvfølgelig altid billig fragt fra 39,- DKK, hvis du ikke selv kan afhente. Derudover sørger vi naturligvis også for hurtig levering af dine varer. Det er således nemt at handle bålfade hos Zinkbakken.dk. Find inspiration her på siden, og vi garanterer mange hyggelige stunder i flammernes skær. Bålfadene i jern og corten får den smukke rustfarve.

Bålsted i haven

Lav det perfekte bålsted i haven med en bålfad eller et bålsted fra Zinkbakken.dk. Vi ser en tendens til at flere og flere får et bålsted i haven. Dette skyldes nok en større lyst til at være udenfor blandt forældre og unge. Med et af vores bålsteder på ben, kan man få et rigtig fint bål, som kommer lidt op i højden. Dette giver det et lidt mere svævende look, men gør det også rigtig flot at se på, da man kan se flammerne igennem metallet. Det har et meget middelalderligt udtryk og er meget rustikt.
Man kan også lave et bålsted med et bålfad. Hvis bålfadet graves lidt ned i niveau, er den et perfekt underlag til et bål. Det er derudover også visuelt et flot element i ens have.

Vores runde højbede kan bruges som græskanter for at indramme bålstedet. Dette giver et flot skarpt udseende. Det gør også at man har lettere ved at holde det fri for ukrudt og græs.

Mange kan lidt at tilbringe tid i haven når solen skinner. Uanset om det er sommer eller vinter er haven et dejligt sted at være og med et bålsted kan tiden i haven forlænges. Et bålsted er utrolig godt til at give varme og skabe en hyggelig atmosfære.

Bålfad med rist til madlavning

Da jeg var dreng, kan jeg huske at vi havde et fint bålfad cortenstål på terrassen. Det blev ofte brugt. Det blev for det meste brugt, når jeg fik venner over og jeg havde fået overtalt min mor til at lave snobrødsdej til os. Vi måtte finde tæpperne frem til sidst. Det er også blevet brugt til nogle fester. Om det er en sommerfest i haven eller en julefrokost indenfor er underordnet. Det skaber en lige hyggelig stemning.
Især vores bålfade på 80 cm er meget populære til madlavning. Dette er en god størrelse og her passer vores grillrist også perfekt til. Vores corten bålfade er særdeles velegnet til madlavning, da det har en højde der gør at man ikke skal bukke sig så langt ned. Et bålfad med rist gør at man kan lave næsten alt mad over bålet. 

Bål med minimal røg

Når man laver bål i haven, vil man gerne undgå at genere sine naboer med alt for meget røg.

Vi har førhen lavet bål, hvor vores brænde stod lodret. Dette gav en del røg og det var svært at kontrollere, når det først begyndte at falde sammen. Vi prøvede derfor at ligge brændet vandret. Vi lagde brændet tæt og stablede brændet op herfra. Når man ligger brændet vandret gør det også at gløderne har sværere ved at falde ned og tænde flere lag. Det er også vigtigt at man ikke bruger for stort brænde. Mindre brænde gør det også nemmere at kontrollere.

Den sidste ting vi fandt ud af, var at man skal tænde bålet i toppen. Man skal lave sit bål bredest i bund og smallest i toppen. Dette gør at ilden har nemmere ved at brede sig ned over bålet.

Ildkurve

Ildkurvene skaber et rigtig flot bålsted i din have. De er perfekte til en sensommeraften med familie og venner. De skaber varme og en hyggelig atmosfære. Det bliver mere og mere populært at have et bålsted i haven. De fleste kan huske hyggen med snobrød og vil dele det med børnene. Det er ren familiehygge med snobrød eller skumfiduser over den levende ild. Ildkurvene er alle lavet på den måde, at man kan se de levende flammer igennem siden af kurven. Dette giver en anderledes og god varme.

Ildkurvene står alle på en fod som er 35 centimeter høj. Det gør at man kan stille dem de fleste steder uden at være bange for at underlaget bliver for varmt og antænder under dem eller smitter af. De er alle lavet i jern og får med tiden en rigtig smuk rustfarve.

Er du mere til beroligende vand end til flammer, så lad dig blive inspireret af vores store udvalg af spejlbassiner.