Altankasser

Hos Zinkbakken finder du et stort udvalg af altankasser i enten forzinket stål eller plast. Kasserne kan med fordel bruges på terrassen, altanen, eller i drivhuset til netop, at skabe et flot og hyggeligt udendørsmiljø. Der kan plantes mange ting i kasserne, hvor blomster eller krydderurter er meget oplagte. Her finder du kasserne i flere størrelser, hvor du nemt kan finde netop den størrelse, du skal bruge. Vi har 9 kasser i standardmål, men har du brug for specielle størrelser, så laver vi dem gerne til dig ud fra de mål, du ønsker. Vi laver kasserne i forzinket stål, der har en ekstra lang levetid. Materialet får med tiden en flot patina, der pynter i ethvert uderum.

Beslagene til dine altankasser bukker vi efter dine specialmål, for at sikre at de passer præcis til dit gelænder.

Altankasserne i forzinket stål er alle dansk produceret. Derudover har vi også valgt en tysk leverandør af holdbare plast altankasser. De er produceret i Tyskland, og der findes flere forskellige modeller. De største af dem har vandreservoir, og dine planter får derved optimale vilkår for vækst.

 

27 vare(r)

pr. side

27 vare(r)

pr. side

Altankassser i høj kvalitet

Find holdbare kasser til din altan. Vi har et stort udvalg af smukke altankasser til både private og erhverv, så du kan helt sikkert finde dem, du har brug for. Det er ofte en stor fordel at købe en altankasse i forzinket stål til dit drivhus, altan eller terrasse hos Zinkbakken.dk, da den holder sig smuk længere end eksempelvis plastik. Zink er ikke i samme grad skrøbelige over for sol og regn, hvilket gør at du kan have dine kasser meget længere. Du finder også i vores udvalg forskelligt tilbehør til dine kasser, hvor du blandt andet finder beslag og hulplade til dræn. Find de produkter du skal bruge til din altan her på siden.
Vores altankasser i plast findes i forskellige modeller. Vi har vores kasser, der let monteres henover et gelænder, hvor der efterspændes med små skjulte skruer. De har desuden et indbygget vand reservoir, der gør det nemt at passe dine planter. De fås i størrelserne 30 x 30 x 26 cm og 60 x 30 x 26 cm, her med runde former. Altankasserne i plast kan også fås med beslag. Der har vi 2 modeller, en med runde former og en med rette vinkler. Beslagene til kasserne med runde former følger med i købet af kasserne, og er limegrønne. Ved altankasserne med de rette vinkler, købes beslagene separat, dog er kasserne med kapilærvanding, hvilket hjælper dig i pasningen af dine planter. Planterne suger selv den mængde vand op, som de behøver, så du undgår overvanding, eller at de løber tør for vand.

Altan inspiration

En god måde at få en flottere og mere idyllisk altan på, er ved at købe en eller flere altankasser. Man kan skabe et skønt miljø på altanen ved hjælp af blomster. Det er perfekt, hvis man savner en have at have blomster i. Det kan også være at man går og savner det visuelle ved at have blomster udenfor. En altankasse er derfor god fordi man både kan have smukke blomster i dem, men man kan også have spiselige planter, såsom krydderurter eller grøntsager. Krydderurter og grøntsager er relativt lette at passe og kan derfor sagtens dyrkes på altanen. Ens madlavning bliver også lidt sjovere, når man selv har dyrket urterne og grøntsagerne og bare lige kan gå ud og plukke det du lige har brug for. Og så ved du, at det er økologisk.
Hvis du er en af de heldige, der har meget sollys på sin altan, kan du dyrke frugter og grøntsager.
Altankasser er altså en god og billig måde at forvandle sin altan til en skøn grøn oase på. Det kræver ikke den store viden om planter for at komme i gang. 

Altankasser i plast

Altankasser i plast kan være en god start, hvis det er første gang man har en altankasse. De er i en super kvalitet, men er samtidig til en overkommelig pris. De skal ses som hængende bede, hvis man er begrænset af pladsen på sin altan. De er lavet sådan, at de enten kan sidde på væggen/gelænderet eller hænges på. De fleste har et beslag der følger med til kassen.