Vandingsbakke / støvlebakke 100 x 40 x 4 cm

Denne vandingsbakke er lavet i kraftigt plast og måler 100 x 40 x 4 cm. Vi har valgt at tage denne med i vores sortiment, da den har en god størrelse. Den passer bl.a til en normal plantesæk, hvor man så kan vande dagligt uden spild. Vandningsbakkerne er lavet i genbrugsplast. Bakken er også god som en sko og støvlebakke. Specielt i vintertiden, hvor man kan få en masse sne med sig indenfor. 


Vi anbefaler at du bruger enten vattex eller fibertex kapilærmåtte til undervanding. Det sikrer at vandet bliver fordelt godt, selvom bakkens underlag måske skråner lidt.
Du finder produkterne lige her!


Et alternativ brug af bakken, kan også være til kaninburet eller lign. Du kan enten have den til at stå i bunden af buret med strøelse, halm m.m. Når der så skal gøres rent efter kaninen, kan man tage en alm affaldsæk og trække over bakken, hvorefter man bare ryster indholdet ud i posen. Bakken passer lige til omkredsen på sækken og du undgår at spilde, når efterladenskaberne skal smides ud. 

Varenummer: 10*P100-40-4

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
  • Køb 5 for 74,00 DKK pr. stk. og spar 17%
Beskrivelse
Detaljer

Vandingsbakke lavet af genbrugsplastik. Den er 100 cm i længden, 40 cm i bredden og 4 cm i højden. Bakken vejer ca. 800 gram.