Vandingsbakker i plast

Vandingsbakker er i kraftigt genbrugsplast, så udover du får et godt og stærkt produkt, skåner du også miljøet. Bakkerne er velegnet til undervanding af planter i drivhus og have. Bruger du dem til undervanding, vil vi anbefale at du tilkøber vattex eller kapilærmåtte, da det gør vandingen så meget lettere. Der skal ikke en særlig stor hældning til, før vandet samler sig i den en side af bakken. Med vattex eller kapilærmåtte, bliver vandet suget ind i stoffet og samlet, så planternes rødder nemmere kan opsuge det væske de har behov for.

Ligeledes er bakkerne gode til overvintring af planter indendørs, hvor de blot kan blive stående i bakkerne. Bakkerne fås i en række forskellige størrelser.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Vandingsbakke eller plastbakke?

Nogen kalder det en vandingsbakke, mens andre kalder det en plastbakke. Vi mener at begge ting er lige rigtige. Det er selvfølgelig alt efter, hvad man køber dem til, men overordnet set er det en plastbakke, der også kan bruges som vandingsbakke.

I gang med plastbakker

Så er det ved at være tid til at skulle i gang med at plante igen. Vejret tillader snart, at man kommer i haven. En god ting at bruge, når man skal i gang med nye planter, er en plastbakke.

En plastbakke giver et utal af muligheder. Du kan bruge dem til omplantning af dine blomster eller chiliplanter. Med en plastbakke med en høj kant, mindsker du risikoen for at der ryger jord over hele bordet eller på gulvet/terrassen.
Skal du have dine planter ind i de kolde måneder, kan du nemt flytte rundt på dem i en plastbakke. Planterne kan jo passende blive i bakken, da du nemt kan vande dem alle på en gang i vandingsbakken.
Andre muligheder er bl.a. som skobakke, opbevaring af værktøj eller spildbakke til olie og lign.
Vi har haft kunder, der tænker ud af boksen og har anvendt den store bakke på 80 x 80 x 12 med lidt vattex til sine hunde, der skulle have hvalpe. Den høje kant gjorde, at de kære firebenede blev i plastbakken.
Man kan også bruge den til at have hundens eller kattens mad og vandskål stående deri, hvis dyret måske har en tendens til at grise lidt. Så passer du på gulvtæppet eller trægulvet, der sikkert ikke er så glad for vandpøle.

En vandingsbakke fra Zinkbakken er i sort genanvendeligt plast. Plastikken er kraftig og kan sagtens bruges i mange år. Så går du og mangler en lille eller stor vandingsbakke, kan du med stor sandsynlighed finde den ovenfor. Størrelserne varierer fra 48 x 15 x 2 til 80 x 80 x 12 cm.