Vandingsbakker i plast

Vandingsbakker i kraftigt genbrugsplast. Bakkerne er velegnet til undervanding af planter i drivhus og have. Ligeledes er de gode til overvintring af planter indendørs, hvor de blot kan blive stående i bakkerne. Bakkerne fås i en række forskellige størrelser.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Vandingsbakke eller plastbakke?

Nogen kalder det en vandingsbakke, mens andre kalder det en plastbakke. Vi mener at begge ting er lige rigtige. Det er selvfølgelig alt efter, hvad man køber dem til, men overordnet set er det en plastbakke, der også kan bruges som vandingsbakke.

I gang med plastbakker

Så er det ved at være tid til at skulle i gang med at plante igen. Vejret tillader snart, at man kommer i haven. En god ting at bruge, når man skal i gang med nye planter, er en plastbakke.
En plastbakke kan bruges til mange ting. En af dem er at bruge dem til at ordne planter i. En anden ting er at man kan flytte planter i dem. Man har derfor også mulighed for få sine planter indenfor om vinteren. De kan sagtens blive stående i bakkerne, mens de overvintrer indenfor. Man har derved lettere ved at vande dem. Man kan vande alle planter på en gang. De kan også f.eks. være som skobakke, opbevaring af værktøj eller som spildbakke til olien, når der laves bil. Vi har også oplevet at nogen tænkte ud af boksen og anvendte en bakke med lidt vattex til sine hunde. Det var til små hundehvalpe, lige når de bliver født.
En vandingsbakke fra Zinkbakken er i sort genanvendeligt plast. Plastikken er kraftig og kan sagtens bruges i mange år. Så går du og mangler en lille eller stor vandingsbakke kan du med stor sandsynlighed finde den ovenfor. Størrelserne varierer fra 48 x 15 x 2 til 80 x 80 x 12 cm.