Soil Blockers - Hurtig såning

Soil Blockere er et redskab, der laver små firkantede blokke af jord, som man kan bruge til at forspire i. Fordelene er mange, og det er nemt at gå til.

Du slipper for at dine planter bliver rodbundet, det er pladsbesparende, og så sparer man på såjorden, der godt kan være lidt dyrt. De laver henholdsvis 4, 5 og 20 huller til såning. Man kan også tilkøbe firkanter som kan klikkes af og på, hvis man ønsker et lidt dybere hul. Alle soil blockers laver huller på 1 cm, med tilkøbet af firkanterne bliver hullet 1,7 cm dybt og noget større.

Læs mere om fordele længere nede på siden.

6 vare(r)

pr. side

 • Soil Blocker til 20 mini blokke

  Soil blockeren her laver 20 blokke af 2 cm. De hvide dupper man kan se på den, laver små huller til plantning som er 1 cm dybt til nem forspiring af frø. Soil blockeren komprimerer jorden til firkanter med en fordybning eller hul. Formen bevares grundet komprimeringen og her i kan man plante frø. De er nemme og effektive at bruge og nemme at vedligeholde. Frøene bliver godt oxyderet og skaber godt plantemiljø for rødder. Det skaber høj spiring og hurtig blomstring og så sparer man plads, man sparer på forbruget af den dyre såjord og på forbruget af plastic. Man kan tilkøbe sig sorte blokke til at sætte ovenpå de hvide dupper og på den måde lave huller til såning på 1,7 x 1,7 cm, ikke at forvirrer med blok størrelsen. Vis detaljer
  159,00 DKK

 • Soil Blocker til 5 blokke

  Soil blockeren her laver 5 blokke, der hver er 4,3 cm høj, 3,6 cm bred og 3,6 cm dyb. De hvide dupper man kan se på en af billederne, laver små huller til plantning som er 1 cm dybt til nem forspiring af frø. Soil blockeren komprimerer jorden til firkanter med en fordybning eller hul. Formen bevares grundet komprimeringen og her i kan man plante frø. De er nemme og effektive at bruge og nemme at vedligeholde. Frøene bliver godt oxyderet og skaber godt plantemiljø for rødder. Det skaber høj spiring og hurtig blomstring og så sparer man plads, man sparer på forbruget af den dyre såjord og på forbruget af plastic. Man kan tilkøbe sig sorte blokke til at sætte ovenpå de hvide dupper og på den måde lave huller til såning på 1,7 x 1,7 cm.

  Vis detaljer
  249,00 DKK

 • Soil Blocker til 4 blokke

  Soil blockeren her laver blokke af 4 x 5 cm. De hvide dupper man kan se på den, laver små huller til plantning som er 1 cm dybt til nem forspiring af frø. Soil blockeren komprimerer jorden til firkanter med en fordybning eller hul. Formen bevares grundet komprimeringen og her i kan man plante frø. De er nemme og effektive at bruge og nemme at vedligeholde. Frøene bliver godt oxyderet og skaber godt plantemiljø for rødder. Det skaber høj spiring og hurtig blomstring og så sparer man plads, man sparer på forbruget af den dyre såjord og på forbruget af plastic. Man kan tilkøbe sig sorte blokke til at sætte ovenpå de hvide dupper og på den måde lave huller til såning på 1,7 x 1,7 cm. De er sat på soil blockeren på et af billederne. Vis detaljer
  269,00 DKK

 • Soil Blocker sæt

  Soil Blocker skaber de helt perfekte komprimerede jordblokke til forspiring. Man starter med at så et frø i de helt små blokke, hvorefter man flytter dem videre over i en af de større. Dette er super nemt og man kan få sået mange frø på meget kort tid. Den komprimerede jord er rigtig god for planterne. Frøene bliver godt oxyderet og det er med til at give dem et godt miljø til at vokse i.

  Dette sæt indeholder alt, hvad du skal bruge til at komme rigtig godt i gang med at forspire. Det har de tre forskellige Soil Blockere til at lave de tre forskellige størrelser og så er der også tilbehør i form af fire dupper til at sætte på, når man vil lave 1,7 x 1,7 cm huller i blokkene. Derudover er der også fire dyvler med, som er to cm. Disse laver en større fordybning i jordblokkene. Dette er velegnet, hvis man ønsker at så større frø.

  Hvis man skal købe alle produkterne enkeltvis, koster det i alt 756,50 DKK. Der er derfor noget at spare ved at købe dette sæt.

  Vis detaljer

  Pris: 756,50 DKK

  Specialpris 675,00 DKK

 • Soil Blocker tilbehør - Lav 1,7cm x 1,7cm sånings huller

  Sort blok til at sætte på vores soil blockere, så der laves 1,7 cm x 1,7 cm sånings huller i stedet for et 1 cm dybt hul. Det ændrer ikke på størrelsen af jordblokken, som soil blockeren laver, men på hullet til at lægge dine frø i.

  Obs: Sælges i sæt af 4.

  Vis detaljer
  39,75 DKK

 • Soil Blocker dowels/dyvler

  Disse Soil Blocker dyvler er velegnet, hvis man ønsker at så større frø. Dyvlen sættes let på vores Soil Blockers, der laver henholdsvist fire og fem jordblokke ad gangen. Dette laver en større fordybning i det komprimerede jord, end dem der sidder på som standard.

  Obs: Der er 4 dyvler i én pose

  Vis detaljer
  39,75 DKK

6 vare(r)

pr. side

Hvad er Soil blockers

Soil Blockere er et redskab som laver små firkantede blokke af jord, som man kan bruge til at forspire i. Fordelene er mange og det er nemt at gå til.

Har du tidligere købt tørvebriketter til forspiring, har du her et virkelig godt alternativ. Du risikerer ikke at løbe tør, hvis du har bestilt for lidt, glemt at bestille dem eller lign. Du laver bare dine egne og kan selv bestemme hvilken blanding du vil have i din såjord. Brug gerne fint priklemuld og bland det med lidt perlite og vand, som du mixer godt. Brug en balje eller bakke med en kant, så det vælter ud.

Blandingen skal være våd. Du skal kunne vride vand ud af blandingen, men konsistensen må ikke være mudder.

Tryk Soil Blockeren godt ned i din jordblanding og vrik den lidt frem og tilbage på bunden, så du får en jævn overflade i blokkene.

Tryk blokkene ud i en bakke med flad bund. Bakken kan du også købe hos os. Vi har et stort udvalg i håndbukket flotte zinkbakker i rigtig god kvalitet lige her!

Fordel blokkene, så du kan komme til at flytte på dem når du skal plante om samt så det er let at vande dem. Vand stille og roligt, så du ikke skyller jorden af blokkene.

Brug gerne en bakke der er god og stabil. Så er planterne nemme at flytte, hvis du vil flytte dem i takt med sollyset. Eller når du vil omplante dem på havebordet.

Blokkene tørrer hurtigt ud, så vand dem gerne hver dag.

Ikke rodbundet

Planter man på den traditionelle måde i en krukke/potte, kan man nemt risikere at rødderne følger indersiden af krukken og bliver rodbundne. Når du så skal omplante, kan du risikere at skade rødderne, der kan være sarte.

Her gror rødderne naturligt ud til kanten af jordblokken og stopper så der. Når du skal omplante, skåner du også rødderne, da de ikke skal filtres ud. 

Tilkøb til Soil Blockers

Vi har valgt at tage de 3 slags Soil Blockers med i vores sortiment, som er de mest anvendte. De laver henholdsvis 4, 5 og 20 huller til såning. Man kan også tilkøbe firkanter, som kan klikkes af og på, hvis man ønsker et lidt dybere hul. Alle Soil Blockers laver huller på 1 cm, med tilkøbet af firkanterne bliver hullet 1,7 cm dybt og noget større.