Runde bakker og fade

Står du og mangler et rundt fad eller bakke? Vi har et pænt lille udvalg, som kan bruges til skåle, underbakker, fuglebade og små bassiner til havens fugle og insekter. Brug f.eks. vores nye terrazzo fade som fuglebad i haven, hvor de samtidig kan fungere som spejlbassin. Den rustikke overflade gør, at den passer godt sammen med resten af dine ting i haven. Vælg mellem sort eller grå. Med den grå får du et naturligt udseende, der giver dig et indtryk af det er i sten, mens den sorte står mere i kontrast til havens farver. Især det sorte fad fungerer godt til spejlbassin, da der opnås den bedste refleksion i vandet.

Kobberbakker

Til dekoration i hjemmet vil kobberbakkerne give en ekstra glød til hjemmet med den varme farve, der er i bakkerne. I runde bakker har vi forskellige størrelser af kobber, hvor de udover at være dekorative, kan bruges til opbevaring af forskellige ting i hjemmet.

4 vare(r)

pr. side

 • Runde zinkbakker - Mange størrelser

  Runde zinkbakker i flere størrelser, så her er det med at være kreativ. De små kan fx bruges til smykker eller som underfade og underskåle til at stille krukker på og de store kan man lave dekorationer på eller bruge som frugtfad. Mulighederne er mange. Indermålet/bundmålet på bakkerne er 3,2 cm mindre end ydermålet/topmålet. Så tager man fx 14x14 så er bundmålet 14 - 3,2 = 10,8 cm

  Vis detaljer
 • Runde sorte bakker - Mange størrelser

  Sort rund lakerede bakker i størrelser fra Ø14 til Ø42. Indermålet/bundmålet på bakkerne er 3,2 cm mindre end ydermålet/topmålet. Så tager man fx 14x14 så er bundmålet 14 - 3,2 = 10,8 cm.

  Forslag til brug: Potter, krukker, fuglebad, salt og pepper, vin, muslingeskaller, frugt, dekorationer m.m.

  Vis detaljer
 • Sæt af alle 8 runde zinkbakker - Zink eller Sort

  Runde zinkbakker i mange forskellige størrelser, så her er det med at være kreativ. De små kan fx bruges til smykker eller som underfad til at stille krukker på og de store kan man lave dekorationer på eller bruge som frugtfad. Mulighederne er mange. Rul lidt længere ned på siden for at se liste over alle størrelser du får i dette sæt. Ønsker du ikke et sæt, kan du købe hver bakke individuelt, klik her for zink. - klik her for sort.

  Specifikationer på alle bakkerne finder du under "beskrivelse" længere nede på siden.

  Samlet set kommer alle bakker op at koste 407 kr., du sparer altså 82 kr. (20%).

  Vis detaljer

  Pris: 407,00 DKK

  Specialpris 325,00 DKK

  Se detaljer

 • Rund kobberbakke Ø 45 cm

  Kobberbakken er i god kvalitet. Brug det som dekoration til spise- eller stuebordet og fyld det med lys, blomster eller andet kreativt, som du syntes vil komplementere kobberlooket godt. Kan også sagtens bruges udenfor på terrasse eller altan og eventuelt som et lille fuglebad. noter: På billederne ses det som kobberbakken reflekterer, da bakken har et meget blankt udseende og reflekterer omgivelserne.  

  Vis detaljer
  699,00 DKK

  Ikke på lager

4 vare(r)

pr. side

Fade til ude -og indendørs brug

Vores fade kan både bruges ude og inde. I haven kan fuglene og insekterne nyde godt af at have lille bassin at bade i. De flotte fade skiller sig ud i naturen. Her kan du både bruge vores terrazzo fade eller vores kobberbakker.

Terrazzofade størrelser og muligheder

Terrazzofadene kommer i to farver: sort eller grå. De er oplagte at bruge i haven, hvor de enten kan bruges som fuglebad, spejlbassin eller blomsterfad. De fås i 3 forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at finde lige præcis den størrelse, der passer bedst til dig. De sælges også i sæt af 3, hvor du får en af hver størrelse, hvilket giver dig mulighed for at skabe spændende dynamiske udemiljøer. Sammensæt f.eks. de tre fade, hvor det ene bruges som fuglebad, mens der plantes fine blomster og planter i de andre. Placer dem i forskellige niveauer, eksempelvis i et bed, for at skabe liv og dynamik. De runde terrazzo fade har en diameter på henholdsvis 37 cm, 45 cm og 55 cm.

Terrazzo fadet kan godt stå udenfor om vinteren, men undgå at der er vand i, hvis der kommer frost.

Pynt og praksis

Kobberbakken kan bruges både inde og ude. I hjemmet kan de give lidt ekstra varme med den karakteristiske kobberfarve. Brug bakken f.eks. som serveringsbakke, opbevaring af nips og mønter eller som bakke til olier og krydderier i køkkenet. Bakken er 45 cm i diameter og er yderst dekorative og kan give lidt anderledes til dit hjem.

Derudover har vi fået runde zinkbakker i flere størrelser. Ligesom med kobberbakken, har de et utal af anvendelsesmuligheder i hjemmet. Vi har dem fra en diameter på 14 cm og helt op til cm i den serie.

Ønsker du en lidt større og bedre kvalitet, har vi også en flot og stærk bakke med en diameter på 45 cm.