Aluminiumsbakker

Er du på udkig efter en aluminiumsbakke? Vi har flere forskellige størrelser at vælge imellem, de går fra 90 x 15 cm til 150 x 30 cm.

Bakkerne bruges primært til undervanding af planter ude i drivhuset eller i vindueskarmen. Ønsker du dem i en sort lak, har vi også et flot udvalg der.

 

18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side

God kvalitet og meget praktisk

Bakkerne er dansk produceret og af virkelig høj kvalitet. De aflange bakker er gode til at transportere og have sine potteplanter stående på. Du kan meget nemmere flytte rundt med alle dine planter på samme tid, når de står i en bakke. Det er en fordel, hvis du gerne vil have at de bliver bedre ramt af solens stråler, eller hvis de skal tages væk fra kulden. Derudover vil du også nemt kunne nyde dine planter fra et andet sted, da du hurtigt kan tage den op og flytte rundt med den.

Kan hænges op

Ved hjælp af hyldeknægte kan bakkerne monteres på en væg, f.eks. i dit drivhus, og dermed fungere som hylde. Så har du ledig plads på en væg kan aluminiumsbakken nemt hænges op hvor du lyster, og give et nyt frisk look til udestuen, drivhuset, altanen, terrassen eller et sted indendørs. Bakkerne er nemlig alle vandtæt, så der er ingen undskyldning for ikke at tage bakkerne med ind.

Bakker til undervanding

Med bakkerne kan alle dine planter blive undervandet på samme tid. Da der er plads til mange planter på en enkelt af dem, gøres det endnu lettere at passe og holde dine planter. 

Specialmål

Vi har et stort udvalg indenfor størrelse, men finder du ikke det mål som du leder efter, har du også mulighed for at få lavet bakker på specialmål. Du finder kontaktsiden lige her!