Zinkbakker

Nedenfor har vi vores udvalg i egne producerede danske zinkbakker i kraftigt kvalitet. Her er mange forskellige standardmål og du kan bestille specialmål her.

Ved at bruge zinkbakker som vandningsbakker kan du undervande dine potter og give dine planter optimale vækstbetingelser. 

 

18 vare(r)

pr. side

18 vare(r)

pr. side

Om produktet. Vi har 15 forskelliges standardmål i vores sortiment af zinkbakker som dermed er Danmarks største udbyder af bakker. Det kan vi, da de laves i eget hus, og derfor kan vi også tilbyde at du kan få lavet efter dine egne mål. Du skriver blot til os på vores kontaktskema og vi svarer inden for meget kort tid.

Vi leverer både til private og erhverv. At få lavet på specialmål er naturligvis lidt dyrere, da du betaler for opstart og den udnyttelses grad vi har af materialet. Bakkerne er håndbukket og loddet med tin i hjørnerne, så du får et dansk håndlavet produkt til en fair pris.

Bakkerne er vandtætte og er derfor primært brug i forbindelse med undervanding af planter i vindueskarmen eller i drivhuset.

Dog sælger vi mange til veteranbils ejere som bruger dem som olie drypbakker under veteranbilen og ikke mindst som bakker til dekorationer og anden udsmykning. Du kan finde vandingsbakker i genbrugsplast her og aflange bakker i aluminium her.