Zinkbakke 40 x 40 x 4 cm

En kvadratisk, praktisk og god zinkbakke. Zinkbakken har målene 40 x 40 x 4 cm, hvilket gør den velegnet til større potter, hvor man fint kan bruge den som underskål. Den er loddet i hjørnerne, så den er vandtæt og kan holde på overskydende vand.

Zinkbakker bliver ofte brugt til forspiring af frø i drivhuset eller i vindueskarmen. Det skyldes deres kraftige kvalitet og at de er vandtætte. Det gør at man kan bruge dem i flere sæsoner.

Mange er begyndt at bruge zinkbakker i deres indretning. Det rustikke design kan fint bruges i køkkenet, på spisebordet, badeværelset eller i stuen. I køkkenet kan man have lækre krydderier, olier, krydderurter osv. i, så de er klar til at blive brugt i madlavningen.
På spisebordet kan man lave en fin dekoration der følger årstiderne udenfor. Det kunne være en hyggelig juledekoration med en fin krans i.

189,00 kr.
På lager
SKU
10*G40-40-4
  • Køb 8 for 162,00 kr. pr. stk. og spar 14%
Zinkbakke (forzinket stål) med målene 40 x 40 x 4 cm. Da vandingsbakken er kvadratisk så er der mange som køber denne bakke til lidt større potter, hvor man bruger bakken som underskål.