Stort ophæng til båndstrammere - Galvaniseret

Varenummer: 100498

Smart og praktisk ophæng til at holde styr på op til 4 båndstrammere, fremfor de ligger i en gammel kasse. Det er let at sætte op og kan være de fleste sted i skuret eller garagen. Det er i en kraftig kvalitet og kan modstå hårde slag. Det er designet og produceret i Danmark. Dette ophæng fås også i en mindre udgave.

499,00 kr.

Stock Image På lager

Stort ophæng til båndstrammere - Galvaniseret

Dette ophæng har fået en varmgalvaniseret overfladebehandling. Ophænget har plads til 4 store båndstrammere. De udvendige mål er 270 x 250 mm. Godstykkelsen er ø10 mm. og 5 mm. bredt med et pladebeslag. Vægten på dette ophæng er 1610 gram og det skal monteres med 3 skruer (Skruer medfølger ikke).

"Varmgalvanisering" er en overfladebehandling for at beskytte metallet mod korrosion. Metalgenstanden dyppes i smeltet zink, hvilket skaber en beskyttende zinklegeringsbelægning på overfladen af metallet, som er yderst holdbar og modstandsdygtig over for korrosion og oxidation. Det gør metallet velegnet til udendørs og fugtige miljøer, hvor metaller let kan blive beskadiget. Du kan derfor med ro i sindet hænge den udenfor eller bruge ophænget til båndstrammeren steder som lastbiler, trailere eller andre områder du kunne få behov for at hænge dine båndstrammere.

Alternativer
Andre købte også