Store højbede H 40 cm i cortenstål m. flamingo - rust farve

Store højbede med højden 40 cm lavet i corten stål i kraftig godstykkelse med 20 mm flamingo foring. Corten stål får rustfarve og er meget rust træg. Det vil sige at metallet har en meget lang levetid. Målene er fra 80 x 40 x 40 cm op til 348 x 120 x 40 cm.

Det er dog muligt at bygge videre, da vores system ikke lader sig begrænse af størrelse. Bemærk dog, at vores ender er i standardmål, så det er siderne der kan bygges videre på. Find dem her - Suppleringssider til højbede.

Bemærk at der er ikke bund i højbede, der vil en plantekumme være et muligt alternativ.

Dette højbed har vi lavet i extra god kvalitet i med en bred kant foroven og forneden. Med en højde på 40 cm er der god dræning i højbedet. Bedet kommer med en foring på 20 mm fast flamingo til siderne i højbedet. Det giver et mere varmestabilt bed og dermed sæson forlænger du dyrkningsperioden. Dels bliver rødderne om sommeren ikke brændt af og dels har de sarte planter bedre chance for at overleve i vinterens kulde. De 20 mm flamingo beskytter også metallet mod jordens surhed. Du køber et bed med meget lang levetid, vi regner med det holder i mindst 20 år. Højbedene er billige holdt op i mod kvaliteten og markedspris på tilsvarende produkter. Vi matcher altid tilsvarende produkter i pris.

Mangler du hjælp til at samle højbedet har vi lavet en video samt en tekst, som viser hvordan vi mener er den letteste måde at samle det på. Du finder den her - Samlevejledning til højbed

Fra 1.199,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)15*C40

Højde 40 cm Godstykkelse 2 mm øvre kant på 3 cm Corten stål - metal 20 mm flamingo
Corten stålet har ikke fået sin rust farve, når det leveres. Denne proces kan man fremskynde, hvis man vasker siderne af med sæbevand. Dette fjerner laget af produktionsolie. Man kan herefter kører en klud med eddike hen over siderne. Normalt tager det 2 uger for corten stålet at få sin rust farve afhængigt af vejret, men det lille tip, vil få rust farven frem på kortere tid.

Siderne på højbedet bliver leveret som et samlesæt, hvor siderne max er 120 cm, så de let kan sendes med en Europalle.