Staudeholdere

I vores staudeholder system har du mulighed for at vælge 20 forskellige standard modeller fra en diameter på Ø30 cm til Ø62 cm med 4 forskellige benlængder fra 48 til 98 cm. Der er som standard 3 ben til hver ring. Derudover har vi lavet vores staudeholder med en S lås, så man nemmere kan få holderen rundt om stauden og spænde ringen, der låses fast.

Alle modeller er udført i kraftigt 6 mm jern, så du har en holdbar staudeholder mange år frem. Staudeholderne kan nemt tages ind i skuret om vinteren og hænges op, så de ikke fylder noget. Man kan også åbne ringen op som en halvbue, og så bruge den under bærbuske til at holde grene op med. Du har mulighed for at købe ekstra ringe og ben. Mange køber kun ben og bruger dem som plantepinde. 

8 vare(r)

pr. side

 • Staudeholder Ø30 cm, 6 mm jern

  Staudeholdere med diameteren Ø30 cm - produceret i kraftig 6 mm jern med 3 ben til. Du vælger selv benlængden, alt efter hvilken plante staudeholderen skal passe til. Fordelen ved dette produkt er en lukket ring, der holder planten sammen, og 3 ben der sikrer at stauden ikke vælter. Et solidt dansk produceret produkt

  Vis detaljer
 • Staudeholder Ø38 cm, 6 mm jern

  Staudeholdere med diameteren Ø38 cm - produceret i kraftig 6 mm jern med 3 ben til. Du vælger selv benlængden alt efter hvilken plante, staudeholderen skal passe til. Fordelen ved dette produkt, er en lukket ring, der holder planten sammen, og 3 ben der sikrer at stauden ikke vælter. Et solidt dansk produceret produkt.

  Vis detaljer
 • Staudeholder Ø45 cm, 6 mm jern

  Staudeholdere med diameteren Ø45 cm - produceret i kraftig 6 mm jern med 3 ben til. Du vælger selv benlængden alt efter hvilken plante, staudeholderen skal passe til. Fordelen ved dette produkt er en lukket ring, der holder planten sammen, og 3 ben der sikrer at stauden ikke vælter. Et solidt dansk produceret produkt

  Vis detaljer
 • Staudeholder Ø55 cm, 6 mm jern

  Staudeholdere med diameteren Ø55 cm - produceret i kraftig 6 mm jern med 3 ben til. Du vælger selv benlængden, alt efter hvilken plante staudeholderen skal passe til. Fordelen ved dette produkt er en lukket ring, der holder planten sammen, og 3 ben der sikrer at stauden ikke vælter. Et solidt dansk produceret produkt

  Vis detaljer
 • Staudeholder Ø62 cm, 6 mm jern

  Staudeholdere med diameteren Ø62 cm - produceret i kraftig 6 mm jern med 3 ben til. Du vælger selv selv benlængden alt efter hvilken plante, staudeholderen skal passe til. Fordelen ved dette produkt er en lukket ring der holder planten sammen og 3 ben der sikre at stauden ikke vælter. Et solidt dansk produceret produkt Vis detaljer
 • Ring til staudeholder - 5 størrelser

  Her køber du vores staudering uden tilhørende ben. Normalt går der 3 ben til en ring, men her bestemmer du selv. Benene der hører til køber du ved at klikke her på linket, link. Benene kan fåes i længderne 48, 64, 73 eller 98 cm.

  Staudeholderen er med til at beskytte dine stauder, så de ikke knækker så let i blæsevejr, som vi jo har en del af herhjemme.

  Alternativt kan du bruge ringene til dekorationer har en kunde fortalt os.

  Staudeholder ring i jern. Ø 30 til Ø62 cm og 6 mm gods tykkelse - professionel kvalitet. Ringen her vil holde i mange år og får en flot rustfarve med tiden. Den har en S-lås så man let kan åbne og lukke ringen.

  Prisen er pr. ring.

  Vis detaljer
 • Ben til staudeholdere - 4 længder

  Ben i kraftigt 6 mm jern til vores stauderholder ringe. Vi anbefaler 3 ben til hver ring, men du bestemmer selvfølgelig selv. Benet kan også bruges som plantepind. Da benet er lavet i 6 mm jern, får du et produkt med meget lang levetid.

  Prisen er pr. ben. Den/de tilhørende stauderinge kan du købe på linket her, link.

  Vis detaljer
 • 5 Pot Hangers/væg ophæng til potter

  Køb effektive og billige vægophæng til potter og plantekasser. Dyrk blomster og grønt på dine vægge og skab et dekorativt miljø. Hvis du dyrker i højden, er det også nemmere at undgå snegle. Denne løsning er unik med sit smarte og enkle system, der kan bruges på stort set alle potter. Hver vægophæng kan bære op til 10 kg. Der er 5 vægophæng i hver pakke.

  Hvis du vil se flere detaljer, så klik på filmen længere nede. 

  Vis detaljer
  119,00 DKK

8 vare(r)

pr. side

Holder planter og buske oprejst og sikrer dem mod at knække eller vælte

Staudeholder hjælper med at holde dine stauder og andre store planter oprejst og giver dem støtte, når vejret ikke er med dem. De sørger for dine planter ikke knækker eller vælter. Staudeholderne er også gode til den nyplantede busk, der skal have lidt ekstra hjælp i starten. Det er en simpel og diskret måde at sikre sine planter de bedste vilkår for at vokse sig store og flotte. Det danske vejr kan til tider være hård ved havens planter, med blæst og store regnskyl. Ved at bruge staudeholdere får dine planter en bedre chance for at komme sikkert igennem de værste vejrudsving. Med de forskellige kombinationsmuligheder af ringe og ben, kan du helt sikkert finde et staudeholder system, der passer til din type plante.

Sådan bruger du staudeholderne

En kort video omkring hvordan staudeholderne skal bruges og kort om hvordan ideen til dem opstod, se til ende for et godt tip.