Vi har igen højbede på lager

Stærekasse højhus

I Danmark er stæren en meget almindelig udbredt art. Stæren yngler i huller som den kan finde i træer, under kanten af et tag der rager udover en bygnings mur og gerne i redekasser.

Stæren er en god fugl at have i haven, da den bl.a. lever af at spise insekter og larver hvilket også inkluderer skadedyr man kan have i haven som gåsebiller og stankelbenslarver. De spiser græssets rødder og det kan ses som små visne pletter på din græsplæne.

Redekasser kan sættes op året rundt, så er de klar til det tidlige forår og så ved fuglene hvor de skal finde dem. Flere fugle vil også kunne bruge redekasserne til vinterhi og dermed blive i din have vinteren over. Det heldige ved stæren er, at den selv renser sin redekasse, men det er ikke noget dum ide lige at tjekke efter om efteråret. Man rengører redekasser for at tiltrække andre fugle, de foretrækker som os mennesker et rent hus.

Stærekassen er lavet af egetræ og består af 2 lejligheder til stærene. Stærekassen skal placeres minimum 2 meter oppe, gerne vendt mod nord og jo flere stærekasser der hænges tæt eller ved siden af hindanden jo bedre/jo flere stære vil komme og hænge ud. Stæren er en meget social fugl og søger og bor gerne i kolonier, derfor sælges stæreboet her med 2 sammensatte stærekasser.Ønsker man at hænge flere op kan man gøre på en høj stolpe eller lidt forskudt på et stort træ.

495,00 kr
Udsolgt
SKU
43*T019

Stærekassen er lavet i egetræ.

Mål: 59 cm høj, 20 cm bred og 15 cm lang, så hænges den op vil den gå 15 cm ud. Hullet er 50 mm som passer bedst til stæren.