Specialmål

 

Vi producerer zinkbakker i dine egne mål. Vi kan lave bakker op til 90 x 190 cm og har solgt dem til forskellige anvendelser. Den hyppigste anvendelse er i drivhus og have som plantebakker, der bruges til undervanding af potter.

Fordelen er at du sparer tid og vand og at planten får de optimale levevilkår. Zinkbakkerne er produceret i en kvalitet, der er beregnet til planteskoler og havecentre. Så du får zinkbakker, der holder, i mange år frem.

At vi producerer i specialmål er selvfølgelig lidt dyrere - men du får det som du vil have det. Du kan bruge vores kontaktskema til at sende dine mål, antal og dine kontaktdata eller på morten@zinkbakken.dk. Hvis du ønsker bakker i specialmål vil der kun gå ca. 15 arbejdsdage, og du har pakken med zinkbakkerne leveret.

Vores zinkbakker er lavet i varmforzinket stål. Det giver den største styrke i bakken. Du kan vælge at få dem produceret i ren zink, men det fordyrer produktet, samt at bakken bliver ”blød”, og derved er den ikke egnet til at flytte rundt med.

Har du en sjov ide til anvendelse, vil vi gerne høre fra dig.

Vi har solgt bakker og relaterede produkter som borde, opvaskebakker, oliedrypbakker til veteranbiler, bakker til sko til entreen, kasser til opblødning af pil, samt vandings og vækstkasser.

 

Skriv til os!

 

Skriv til os

 

 

 Pelargoniereol i drivhus

 

Specialmål bakke

 

.