Sneglekantssæt til højbed - Jern

Slip for dræbersnegle i dit højbed med sneglekanter fra Zinkbakken. Sneglekanterne har en vinkel, der gør at sneglene ikke kan komme over. Dette er en effektiv løsning der vil holde i mange år. 
Sneglekanterne er produceret i Danmark og er i jern. De vil derfor også få den flotte rust farve, ligesom et højbed i corten eller jern har. Man vil sagtens kunne bruge disse kanter på et højbed i cortenstål, da man skal se godt efter for at kunne se den minimale forskel der vil være. 

Sneglekanterne monteres let på siderne af højbedet. De findes i både jern, som disse, men derudover har vi dem også i galvaniseret stål. Dette sæt indeholder de nødvendige sider til dit højbed. Man vælger blot, hvad størrelse ens højbed er i og så sørger vi for at sende det, som passer dertil.

Et højbed der er 80 x 80 x 40 cm skal bruge fire sider og fire hjørner, som det ses på billedet. Højbede kan købes her: Højbed

Fra 329,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)16*J

Sneglekanterne er produceret i Danmark. De er lavet i jern og en kraftig og god kvalitet. Man skal blot vælge den størrelse ens højbed er i, så sørger vi for at der kommer de nødvendige sneglekanter.
Sneglekanterne vil gå 7,2 cm ud fra højbedet. Det er bukket i 45 grader nedad, der gør at sneglene ikke kan komme over. Sneglekanten har en tykkelse på 1,25 mm. Dette har vi erfaret er rigeligt til at klare opgave.

Hvordan monterer man sneglekantene?

Se videoen herunder, hvor vi demonstrerer hvordan man monterer sneglekanter på vores højbed, det er faktisk meget simpelt og alt man behøver er en hammer og evt en træklods samt en tang.