Siltac SF - 100 ml - Naturlig bekæmpelse af skadedyr på planter

Siltac SF bruges til bekæmpelse af lus, bladlopper, skjoldlus larver, rustmider, spindemider, hvide fluer og trips på frugttræer, træer, buske og grøntsager. Indeholder ingen aktive kemiske ingredienser som standard plantebeskyttelsesmidler gør. Midlet er frit for pesticider og reststoffer.

Siltac SF består af en unik kombination af silikone polymere, der ved kontakt danner en slags net/film over skadedyrene, så de ikke kan bevæge sig. De ramte skadedyr dør inden for ca. 90 sekunder. Midlet skal derfor i kontakt med skadedyret, for at der sker en virkning. Da Siltac dræber skadedyr på denne fysiske måde, så der er absolut ingen risiko for at skadedyrene bliver resistente overfor midlet.

For at opnå de bedste resultater er det vigtigt, at behandlingen foregår midt på dagen, hvor temperaturen er høj og luftfugtigheden er lav. Der skal altid behandles på tørre planter og midlet skal kunne tørre inden for få timer. Der anbefales en luftfugtighed (rh) på højst 65%. Ved højere luftfugtighed er der risiko for, at der kan ske svidninger på planterne.

Der går 1 ml Siltac til 1 liter vand. Efter du har blandet det med vand, skal det bruges forholdsvist hurtigt da virkningen vil aftage efter tid. At gemme resten til næste dag vil ikke give samme effekt. Holder i op til 4 år i flasken. En præcis beskrivelse af anvendelse af Siltac SF er på etiketten på produktet når du modtager den.

299,00 kr.
På lager
SKU
60*X002

100 ml Siltac skadedyrsbekæmpelse
Blandingsforhold: 1 ml til 1 liter vand.