Redskabsophæng til 1-2 redskaber - Galvaniseret

Vi har fået en ny udgave af vores redskabsophæng. Denne model har plads til 1-2 redskaber, og stikker ikke så langt ud som vores udgave til 3-4 redskaber. Det kan være en fordel, hvis du vil have ophænget ved siden af en dør, vindue eller lign., hvor du ellers ville kunne risikere at ramme det med rammen. 
Hvis du synes det ser rodet ud med 3-4 eller flere redskaber i samme ophæng, er denne model også et rigtig godt altarnativ, da det jo er nemt at få fat i redskabet uden at skulle flytte en masse.

Redskabsophænget er i varmgalvaniseret stål, som giver det et sølvgråt look. Det kan også fint bruges til at hænge flere ting på, såsom kabler, cykelhjelme osv. Det er designet og produceret i Danmark og er af en kraftig kvalitet. Dette gør at det kan opbevare langt de fleste redskaber. Det har en rigtig lang levetid.

119,00 kr.
På lager
SKU
42*G8763

Redskabsophænget kan opbevare 1-2 redskaber. Det er et solidt og stærkt ophæng, så det kan bærer de fleste redskaber. Det er lavet i varmgalvaniseret stål og har en længde ud fra væggen på 12 cm. Der er 7 cm imellem de to metalstykker, indvendige mål.

Vægten er 400 gram.

Skruer medfølger ikke.