Redskabsophæng til 1-2 redskaber - Antracitgrå

Vi har fået en ny udgave af vores redskabsophæng. Denne model har plads til 1-2 redskaber, og stikker ikke så langt ud som vores udgave til 3-4 redskaber. Det kan være en fordel, hvis du vil have ophænget ved siden af en dør, vindue eller lign., hvor du ellers ville kunne risikere at ramme det med rammen. 
Hvis du synes det ser rodet ud med 3-4 eller flere redskaber i samme ophæng, er denne model også et rigtig godt altarnativ, da det jo er nemt at få fat i redskabet uden at skulle flytte en masse.

Redskabsophænget er i varmgalvaniseret stål og er blevet lakeret i RAL 7016, der giver det en flot mørkegrå farve og en hel glat overflade. Det kan også fint bruges til at hænge flere ting på, såsom kabler, cykelhjelme osv. Det er designet og produceret i Danmark og er af en kraftig kvalitet. Dette gør at det kan opbevare langt de fleste redskaber. Det har en rigtig lang levetid.

Vi anbefaler at ophæng i antracitgrå hænger indendørs, da det barske danske vejr kan være en smule hård ved lakken. Find denne i galvaniseret!, som sagtens kan bruges udendørs.

119,00 kr.
På lager
SKU
42*G8763L/GÅ

Redskabsophænget kan opbevare 1-2 redskaber. Det er et solidt og stærkt ophæng, så det kan bærer de fleste redskaber. Det er lavet i varmgalvaniseret stål, der er blevet lakeret i antracitgrå (Ral 7016) og har en længde ud fra væggen på 12 cm. Der er 7 cm imellem de to metalstykker, indvendige mål.

Vægten er 400 gram.

Skruer medfølger ikke.