Haveredskaber

Vores sortiment består af nøje udvalgte haveredskaber. Vi har blandt andet haveredskaber fra engelske Burgon & Ball. Dette er redskaber af utrolig høj kvalitet. Redskaberne er lavet med et træskaft i asketræ og resten er i rustfrit stål. Det er dermed et haveredskab man kan have en mange år. 

Haveredskaber er en vigtig del af at passe sin have. Det er derfor ikke noget man bør gå på kompromis med, hvis man ønsker at lave en indbydende have eller højbed. Vi har nøje udvalgt vores haveredskaber, så det du har alt, hvad du skal bruge til at holde orden i haven, højbedet eller plantekassen.
Med de rigtige haveredskaber bliver havearbejdet nemmere og mere overskueligt. 

Opbevaring af haveredskaber

En god måde at forlænge levetiden på dine haveredskaber er ved at opbevare dem godt i skuret eller i garagen. Hvis man hænger haveredskaberne op på redskabsophæng, er de bedre beskyttet, de får deres faste plads og du får et bedre overblik over redskabsskuret.
Vores redskabsophæng er designet, så der kan hænge mange haveredskaber på minimal plads. Vi har redskabsophæng til designet til diverse redskaber, så du vil med garanti finde et der passer perfekt ind i dit redskabsskur eller garage.