Haveredskaber

Køb haveredskaber til have og anlæg fra den danske kvalitets producent Galax. Galax har primært solgt deres haveredskaber til det professionelle marked, så som anlægsgartnere. Alle redskaber har akse træskaft der giver stor styrke til redskabet og sikrer den rette flexibilitet. Ligeledes er de fleste redskaber lakeret - det sikre en bedre beskyttelse af træet og dermed forlænger du levetiden på dine haveredskaber. Redskaberne produceret i Danmark. Hvis du henter selv ved vores lager giver vi 15 procent i rabat i denne kategori.

Vores redskabsophæng er lavet i en kraftig kvalitet, der er utrolig holdbar. Du får styr på haveredskaberne, og der bliver mere orden i haveskuret. Vi har forskellige ophæng hvor der kan være fra 3 til 12 redskaber. Farven er enten aluminium eller sort, uanset hvad kan du helt sikkert finde et ophæng der passer til dit behov.

 

24 vare(r)

pr. side

24 vare(r)

pr. side

Ophæng til haveredskaber i forskellige størrelser. Her kan der fås hvor der er plads til 3-4, 9-12 eller 10 redskaber. Dine haveredskaber kommer i orden, og bliver lettere at holde styr på. Vi har også ophæng til henholdsvis slanger og støvler.

Er du på udkig efter nyt udstyr til haven, vi har en række forskellige haveredskaber i god kvalitet. Uanset om det er en rive, skovl, spade eller en greb du leder efter, så har vi helt sikkert en der passer til dig. Vi har haveriver med skuffejern, anlægsriver og den helt enkle haverive. Indenfor spader har vi også 3 typer: gartner og skovspade, havespade og damespade. Måske er det en kultivator med skuffejern du er på udkig efter, eller en flise og fuge renser? Se hele vores udvalg her på siden.

Er der noget hyggeligere end at sidde rundt om et bål? Med en bålpande kan du laver lækkert mad over bål. Vi har pander i størrelserne 18 cm og 26,5 cm. De er begge udstyret med et ekstra langt ergonomisk skaft, der gør du sikkert kan kaste dig ud i madlavningen udendørs. Der er et eller andet over at lave popcorn over bål. Med en popcorngryde med låg, kan du få lækre hjemmelavede popcorn i det fri.