Plantekumme cortenstål - 80 x 40 x 40 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær indsats

Varenummer: 101516

Flot plantekumme I cortenstål. Cortenstålet vil få en flot rustfarve efter ca. 2 uger alt efter vejret. For at fremskynde denne proces, kan man give det lidt eddike- eller saltvand. Cortenstål har op til 8 gange længere levetid end almindeligt jern. Det vil sige at dette er en plantekumme du kan have i rigtig mange år. Den kan stå ude i alt slags vejr. Der kan tilkøbes flamingo, og det er med til at give jorden det bedste mulige miljø. Det sikrer dine planter mod både meget høje og lave temperaturer.

Kummen leveres med 4 fødder i hård plast, eller hjul De er med til at hæve den et par cm over jorden, så myrer m.m. ikke kan kravle op i bedet. Derudover kan kummen også blive drænet lidt for vand, så jorden ikke bliver sur og den ikke står og søber vand. Bundpladen har huller, så vandet kan dryppe ud.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

1.499,00 kr.

Plantekumme cortenstål - 80 x 40 x 40 cm-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær indsats

Plantekumme har målene 80 x 40 x 40 cm. Den er lavet i 2 mm tykt cortenstål.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.

Alternativer
Andre købte også