Lakeret plantekasser

Vi har et stort udvalg af flotte plantekasser. Vi har valgt at give dig muligheden for at sætte dit præg på din næste plantekasse. Det kan du gøre ved selv at vælge farven på plantekassen. Alt efter dit ønske kan du vælge at få dine plantekasser på hjul. Dette gør at de er super lette at flytte rundt på, hvis man får gæster og ønsker at de står et andet sted, eller hvis du bare gerne vil have dekoreret lidt om.
Ønsker man et højbed i sort, kan vores plantekasse leveres uden bund, så det derved bliver et højbed. Man kan få et højbed i lige den farve man ønsker.

Vis som Gitter Liste

5 varer

Faldende orden
pr. side

Inspiration til farvevalg af plantekummer

 Vi har fået lakeret sider, ender og bunden på en plantekasse for at giver dig noget inspiration. Vores standard farve er sort og, hvis du ønsker en anden farve skal du bare sende os en mail. Dette vil naturligvis ændre prisen, da sort er den billigste farve.

Lakeret plantekasser

Plantekasse i forskellige valgefrie farver

Plantekasse i valgfrie farver

Plantekasser i dansk kvalitet

Hos Zinkbakken er alle vores plantekasser i dansk design. Vi går meget op i at få produceret så meget som muligt lokalt. Det gør vi, da vi først og fremmest støtter op om lokalsamfundet, men også fordi at der ikke er noget der slår dansk kvalitet.