Blomsterkasser

Indret haven eller terrassen med blomsterkasser for at skabe en hyggelig krog eller oase. Blomsterkasser med bund er velegnede, hvis man ønsker at de skal stå på fliser eller en træterrasse. Bunden gør at jorden ikke løber ud på altanen eller terrassen. Man kan vælge at der enten skal være fødder eller hjul på blomsterkassen. Fødder løfter blomsterkassen ca. 1 cm. op og laver en flot skyggeeffekt. Hjulene er kraftige og har bremser. De gør at det er nemt at flytte rundt på blomsterkasserne, hvis man ønsker at indrette terrassen eller altanen anderledes.

Vis som Gitter Liste

17 varer

Faldende orden
pr. side

Blomsterkasse udendørs

Vores udendørs blomsterkasse er utrolig gode, hvis man ønsker at lave en del af altanen eller terrassen til en lille oase. Vi har aflange blomsterkasser, hvor der kan være en masse planter og blomster i. Blomsterkasserne fås med kapillærindsats, som gør at overskydende vand bliver opsamlet i små æggebakker i bunden, så planterne altid har adgang til vand. Det gør samtidig at man ikke behøver at vande så ofte.
Vores små blomsterkasser til altan er perfekte, hvis pladsen er begrænset. De mindste vi laver, er 40 x 40 x 40 cm. De findes i både galvaniseret stål og cortenstål.
Mange af vores blomsterkassesæt indeholder en bænk. Vores blomsterkasser har en kant på 3 cm, hvilket er oplagt at have en bænk liggende på. Kanten gør at vores bænk ikke går ind over jorden. Man får derfor mulighed for at sidde blandt planterne og få en kaffe og slippe for hverdagens stres.

Blomsterkasse med espalier

Blomsterkasse med espalier er utrolig populære på altanen eller terrassen. Det er de fordi de både kan skabe læ og lave en utrolig hyggelig opdeling af uderummet. Man kan med fordel vælge at plante slyngplanter i en blomsterkasse med espalier for på den måde at få nogle planter der bevæger sig op ad espaliet. Der bliver på den måde skabt naturligt læ og en smuk væg af planter. Nederst vil man kunne pynte blomsterkassen med smukke blomster, som ikke nødvendigvis skal bevæge sig op ad espaliet.
På denne måde får man mulighed for at skabe et hyggeligt uderum blandt planter og blomster. Her kan man sidde med en god bog, en kop kaffe eller inviterer familie og venner med ud.

Blomsterkasser på hjul

Med blomsterkasser på hjul får man rig mulighed for at rykke rundt som det passer en. Hjulene på vores blomsterkasser er kraftige og kan kører på langt det meste underlag. Hjulene har bremser, så blomsterkassen ikke ruller væk. En blomsterkasse med hjul gør at man let kan flytte på den når den er fyldt med jord. En blomsterkasse med jord kan nemt veje 200 kg. Og så er den ikke sjov at flytte på, hvis den har fødder. En blomsterkasse med fødder er god, hvis man ved, hvor blomsterkassen skal stå i et stykke tid. Blomsterkasser med fødder er ikke umulige at flytte, men man skal nok have lidt af jorden ud inden man begynder. Fødderne hæver blomsterkassen med ca. 1 cm, hvilket giver en flot skyggeeffekt i bunden af den.

Blomsterkasser til væg

Blomsterkasser til væg er utrolig dekorative og er en god måde at få naturen ind, hvis man bor i fx en lejlighed. Vi har flere forskellige blomsterkasser til væg. Du finder flere størrelser og forskellige materialer på blomsterkasser til væg under kategorien – Altankasser.
Mange af vores blomsterkasser til væg laver vi selv. Vi laver dem i forzinket stål, så de får et smukt og elegant udtryk. Alle vores blomsterkasser til væg er vandtætte.