Salg

Plantekummer i galvaniseret stål på hjul med bænk 120 x 40 x 40 cm

Vi udvikler løbende nye varianter af vores produkter, og her får du en hyggelig lille oase til en rigtig god pris. Vælger du dette sæt, sparer du nemlig en god sjat penge. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 5.247,-, men samlet får du det for DKK 4.799,-, en besparelse på DKK 448,-


Vi har lavet et sæt, der består af 2 plantekummer på hjul og en bænk. Vi har her valgt 3 opstillinger, bl.a står kummerne ved siden af hinanden bænken mellem dem. Men der er flere muligheder. Du kan stille dem overfor hinanden og bænken imellem, eller måske sætte bænken ned i den ene kumme. Så er der stadig lidt "friplads" til planter ved siden af siddepladsen.
Da sættet er på hjul, kan du nemt flytte rundt på det, hvis du får lyst til en ny opstilling eller bare en anden placering. 


Når kummen er fyldt med jord, vejer den omkring 250 kg. På trods af det, kan du uden besvær køre den rundt på et plan underlag, så hvis du vil følge enten solen eller skyggen på terrassen, er muligheden her. Husk at slå bremsen ned, så de ikke flytter sig efterfølgende.


Kummerne er foret med flamingo, der virker som isolering. Det beskytter mod kulde, så jorden hurtigere kan tages i brug efter vinteren og også mod varme, så solen ikke svitser det hele.


Selve kummen er lavet af galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Galvaniseret stål har fra starten en flot sølvskinnende farve og får løbende en mat grå farve, der er pæn i mange år
Kummen kommer samlet og er klar til brug.


Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

Varenummer: 91*X027/02

Lagerstatus: På lager

Pris: 5.247,00 DKK

Specialpris 4.799,00 DKK

Beskrivelse
Detaljer

Sættet består af:

2 plantekummer på hjul i galvaniseret stål. De måler 120 x 40 x 40 cm og vejer 34 kg pr stk.

1 træbænk i Douglastræ, der måler 80 x 40 cm og vejer 6,5 kg.