Salg

Plantekummer i cortenstål på hjul med bænk 120 x 40 x 40 cm

Vi udvikler løbende nye varianter af vores produkter, og her får du en hyggelig lille oase for en fornuftig pris.
Vælger du dette sæt, sparer du nemlig en god sjat penge. Køber du delene enkeltvis, vil det koste DKK 5.847,-, men samlet får du det for DKK 5.399,-, en besparelse på DKK 448,-


Vi har lavet et sæt, bestående af 2 plantekummer på hjul og en bænk. Vi har bl.a. valgt at stille kummerne ved siden af hinanden og sat bænken mellem dem. Men der er flere muligheder. Du kan stille dem overfor hinanden og bænken imellem, eller måske sætte bænken ned i den ene kumme. Så er der stadig lidt "friplads" til planter ved siden af siddepladsen.
Da sættet er på hjul, kan du nemt flytte rundt på det, hvis du får lyst til en ny opstilling eller bare en anden placering. Husk at slå bremsen ned, så de ikke flytter sig efterfølgende.


Når kummen er fyldt med jord, vejer den omkring 250 kg. På trods af det, kan du uden besvær køre den rundt på et plan underlag, så hvis du vil følge enten solen eller skyggen på terrassen, er muligheden her.


Kummerne er foret med flamingo, der virker som isolering. Det beskytter mod kulde, så jorden hurtigere kan tages i brug efter vinteren og også mod varme, så solen ikke svitser det hele.


Selve kummen er lavet af cortenstål, der har en godstykkelse på 2 mm. Højbedenes øverste kant har et ombuk på 3 cm, hvilket giver det en flot afslutning. Corten ruster i overfladen, men har en langsom tæringsproces. Dvs. at du får et produkt med en meget lang levetid, minimum 20 år.
Kummen leveres ubehandlet og i en koksgrå farve, men efter få uger med fugtig vejr, kommer rustfarven. Vil du hjælpe den lidt på vej, kan du tørre overfladen af med sæbevand og derefter tørre det af med almindelig husholdnings eddike. Brug endelig ikke syre eller lign. Det kan ødelægge metallet.
Kummen kommer samlet og er klar til brug.


Har du ikke jord, er der flere muligheder hos os. Gå gerne på jagt her!

Varenummer: 91*X025/02

Lagerstatus: På lager

Pris: 5.847,00 DKK

Specialpris 5.399,00 DKK

Beskrivelse
Detaljer

Sættet består af:

2 plantekummer på hjul i cortenstål. De måler 120 x 40 x 40 cm og vejer 34 kg pr stk.

1 træbænk i Douglastræ, der måler 80 x 40 cm og vejer 6,5 kg.