Plantekummer indendørs

Er du på udkig efter plantekasser, der kan bruges indendørs? De stilrene plantekummer fra Emsa i plast er en smart løsning, der passer ind i de fleste hjem. Her finder du plantekummer med et fiks kapilærsystem, der gør du nemmere kan passe dine planter. Du kan let se hvornår dine planter skal have mere vand ved hjælp af indikatoren, der er i hjørnet af plantekummen. Kummerne har en vandbeholdning på 2,8 ltr, hvilket betyder der kan nemt gå over en uge imellem du skal tænke på at give nyt vand.

Skal du have skabt dig en grøn oase i hjemmet? Med vores hængepotter kan du få dine planter i forskellige niveauer og få skabt noget dynamik, enten i stuen eller på terrassen. Potterne er i plast og har et flot glaseret udseende. Der er stor jordvolumen, hvilket gør det muligt at få plads til de fleste type planter.

Plantekasserne kan både bruges indendørs og udendørs.

Emsa

EMSA er mest kendt for sin høje kvalitet og har siden 1949 haft meget fokus på mennesker og miljøet. De er bosiddende i Tyskland og har i dag over 750 ansatte. Siden 2016 har EMSA været en del af Group SEB, som er en fransk koncerngruppe. Denne koncerngruppe er i over 150 land og har 32.000 ansatte verden over.