Plantekumme corten med espalier - 120 x 40 x 40 cm

Ønsker du at få afskærmet terrassen eller et område af haven? En plantekumme med espalier giver planterne støtte til at gro op ad, og de får samtidig mulighed for at brede sig ud. Hvis planterne snorer sig sammen, skaber det mere læ samtidig med at det ser rigtig flot ud. Man vil derved kunne indramme sin have eller terrassen og skabe områder med læ. Dette vil typisk være, hvis man har et siddeområde, hvor man ofte har gæster. Det er ikke kun praktisk, men ser også visuelt, super godt ud. Der er ikke noget mere fantastisk end at sidde blandt blomster om sommeren. 


Klatreroser, slyngroser og skovplanten klematis er planter, der er gode til at klatre og samtidig ser flotte ud. Klematis vokser rigtig godt op af et espalier og er god til at brede sig ud, så der virkelig kommer noget farve på.


Billederne viser kummen med hjul, men du kan også få den med fødder.
Fordelen ved hjul, er at den er nem at lytte rundt med på terrassen, hvis du ønsker en ny indretning. Den har 5 hjul, hvoraf de 4 yderste har en bremse. Du kan derfor låse den fast, så den ikke triller, når der blæser, eller hvis der en en hældning.
Skal den stå fast en sted, er udgaven med fødder et udmærket alternativ. De 5 fødder i hård plast løfter kummen et par cm, så det værner mod myrer m.m. 


Begge udgaver har den fordel, at når de står hævet, kan de blive drænet lidt for vand, så kummen ikke står og søber vand eller at jorden bliver sur. Der er huller i bundpladen, så vandet kan dryppe ud.

Varenummer: (98)91*C

Lagerstatus: På lager

3.099,00 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Plantekummen er lavet i 2 mm tykt cortenstål. Den er 120 cm lang, 40 cm bred og 40 cm høj. Plantekummen sælges med hjul eller fødder i hård plast.. Hjulene gør at man let kan flytte rundt på den. 4 af hjulene kan låses, så den ikke ruller. Det giver selvfølgelig mulighed for at åbne mere op, hvis man har brug for det. Hjulene er kraftige og kan sagtens rulle på grus eller fliser. Det er også muligt at få plantekumme på fødder. Det er her 5 kraftige fødder der vil være under den. De kan sagtens tåle at være ude. Dette er en god løsning, hvis du ved lige præcis, hvor du vil have plantekummen. Dette gør at plantekummen er længere nede mod jorden, og der vil være en flot skyggekant under den. Selve espalieret er 180 cm højt og står som udganspunkt altid i midten af plantekummen. Espalieret er lavet i 6 mm tykt rionet og har et stativ af 20 mm ramme af ubehandlet jern. Det vil få samme farve som cortenstålet. Det hele er designet og produceret i Danmark og vejer 40 kg.