Salg

Hyggekrogen - Cortenstål

Vil du skabe et hyggeligt miljø i din have, terrasse eller et helt tredje sted? Med sættet Hyggekrogen kan du nemt komme i gang med at skabe en afslapningskrog, ved hjælp af plantekummer, en espalier og en bænk. Med espalieren kan du skabe en levende mur, der både er dekorativ og gør din hyggekrog mere privat og hyggelig. Omgiv dig med smukke blomster og spændende planter, og slap af på den enkle bænk. Placer evt. en pude på bænken for at sidde endnu mere komfortabel. Placer de forskellige dele af sættet efter dit behov og fantasi. Bænken placeres let imellem to plantekummer, og kan nemt flyttes til en anden placering, hvor der er samme afstand mellem plantekummernes kant.

Varenummer: 90*C-HYGGEKROGEN

Lagerstatus: På lager

Pris: 7.446,00 DKK

Specialpris 6.499,00 DKK

Beskrivelse
Detaljer

Hyggekrogen indeholder 3 plantekummer i cortenstål, en jern espalier og en bænk i Douglas. Plantekummerne har målene 120 x 40 cm og 80 x 40 cm, alle med en højde på 40 cm. De er uden hjul, men har en bund med fødder. Kummerne er lavet i cortenstål, der med tiden vil få en flot rustfarve. Materialet har en godstykkelse på 2 mm, hvor pladerne har et 3 cm bredt ombuk foroven, der giver den øverste kant en flot afslutning. Derudover er plantekummerne foret med flamingo, der er med til at give længere levetid til cortenstålet samt give bedre vækstforhold til dine planter.

Espalieren passer til en af de to plantekummer med målene 120 x 40 x 40 cm. Den er lavet i jern, og vil ligesom plantekummerne med tiden få rustfarve. Fra plantekummens øverste kant har den en højde på 130 cm, men den kan dog klippes til at være 110 cm i stedet. Bøjlen er 20 mm, med et rionet på 6 mm. Her er maskestørrelse 10 cm.

Træbænken er lavet af Douglas, og har et mål på 80 x 40 cm. Alle delene er dansk produceret og af høj kvalitet. Du er sikret et sæt der holder mange år frem.