Plantekummer i jern/rust

Er du på udkig efter en plantekumme i en flot rustfarve. Vi har både plantekasser i jern og cortenstål, der med tiden vil få den pæne rødbrunlige farve. Corten kummerne kan fås med hjul, hvilket gør det muligt at flytte rundt på dem. Vælges der ikke hjul vil plantekummen have 2 cm høje fødder, hvilket ligesom hjulene er med til at hindre at myrerne kan bygge bo i din plantekasse. Ligeledes er corten plantekasserne foret med flamingo. Det er med til at sikre at der er en jævn varmefordeling om sommeren, hvilket vil sige at dine planters rødder ikke ”brænder” af. Samtidig beskytter det de sarte planter om vinteren mod frosten. Desuden er der i alle vores plantekasser boret huller i bunden, så overskyende vand kan løbe fra.

Du får plantekummer der er yderst holdbare, og er i den bedste kvalitet. Kummerne holder mange år frem, og er med til at din have, baggård eller altan får et flot udtryk.

Har du ikke en bunke jord liggende, kan du nemt bestille jord hos os. Se mere her!

 

20 vare(r)

pr. side

 • Plantekumme i jern - 120 x 40 x 25

  Indret din have med plantekummer i jern. De har en flot rustfarve, der spiller godt sammen med resten af havens farver. Den har et rustikt look, der samtidig giver et færdigt look til din have eller terrasse. Plantekummer er en god måde at lave områder i din have eller på din terrasse. Brug den f.eks. til at omkranse din terrasse, så den bliver mere intim og mindre åben. Kummerne er gode til både den lille urtehave og de flotte farvestrålende blomster. Plantekummen leveres ubehandlet, og vil i løbet af kort tid få den flotte rustfarve.

  Plantekummen har 5 plastfødder på en 2 cm højde, der er med til at hæve kummen fra jorden, hvilket dels giver en flot skyggeeffekt, samt hjælper til at myrersikre den. Derudover dræner det kumme stille og roligt for vand, da der er huller i bundpladen. Dræningen hjælper mod at kummen ikke står og søber, så din jord kan blive sur eller planterne drukner.

  Den er foret med flamingo, hvilket er med til at beskytte jernet indefra mod jordens surhed. Derudover er flamingoen med til at forlænge sæsonen for planterne, da den hjælper imod de lave temperatur, samt at dine rødder ikke bliver brændt af når temperaturen i haven er på den højeste. Det er dansk produktion, hvor kvaliteten er i top.

  Vis detaljer
  999,00 DKK

 • Plantekumme i jern - 80 x 40 x 25

  Kan du godt lide det rustikke look til dine plantekummer, så kan en kumme i jern med den flotte rustfarve være en mulighed. Den rødbrune farve kan spille godt sammen med dine planters farver, hvad enten det er grøn, lilla eller hvid. Plantekummen kan bruges på terrassen, haven, altanen eller måske i en gårdhave. Den er med til at give et råt look, der kan passe ind mange steder. Den bliver leveret ubehandlet, men vil efter kort tid få den smukke rustfarve.

  Det er et holdbart materiale, der sikrer at dine plantekummer holder i mange år frem. Kummen er desuden foret med flamingo, der er med til at sørge for dine planters rødder ikke bliver brændt af når temperaturen er høj, samt at sæsonen kan forlænges en smule, da den er med til at holde frost ude. Kummen har 4 plastfødder på 2 cm højde, der hæver kummen fra jorden. Det giver en flot skyggeeffekt, samt hjælper til at myrersikre den. Den kan også nemmere blive drænet for vand, der er huller i bundpladen. Du undgår at dine planter drukner, eller at jorden bliver sur, da den ikke kommer til at stå under vand.

  Plantekummen er dansk produceret, hvor kvaliteten er i top.

  Vis detaljer
  899,00 DKK

 • Plantekasse i cortenstål - flere varianter

  Pryd din terrasse, gårdhave eller have med en plantekasse i cortenstål. Materialet cortenstål vil med tiden få en flot gylden rustfarve, der passer godt sammen med naturens farver. Den holdbare plantekumme er svejset sammen i siderne, hvilket betyder du får et produkt, der mere slidstærkt end de fleste andre på markedet. Vi har et stort udvalg af størrelser, hvilket gør du helt sikkert kan finde en plantekumme, der passer til dit behov. Brug f.eks. to plantekummer i 50 x 50 x 50 cm ved dit indgangsparti, eller vælg en af de lidt større til at afgrænse din terrasse med. Ved at vælge plantekasser i forskellige størrelser og højder, kan der skabes et dynamisk og spændende område med flotte blomsterbede.

  Modellerne har 1 til flere drænhuller, afhængig af størrelsen på kummen. Dermed undgår du at dine kummer bliver oversvømmet.

  Vær opmærksom på at ved dette produkt, er der omkring 1-4 ugers leveringstid, da plantekummen bliver speciallavet.

  Vis detaljer
 • Plantekasse i cortenstål med 9 cm fødder - flere varianter

  Utrolig solid og pæn plantekumme i cortenstål. Den gyldne rust-farve har et godt samspil med naturens farver. Plantekummen er yderst anvendelig på terrassen, i gårdhaven eller ved indgangspartiet. Med de mange muligheder i valg af størrelser, er der en der passer til de fleste behov. Plantekassen leveres samlet, og da siderne er svejset sammen, er man sikret et produkt der er meget holdbart og som holder mange år frem.

  Vær opmærksom på at ved dette produkt er der omkring 1-4 ugers leveringstid, da plantekummen bliver speciallavet.

  Vis detaljer
 • Plantekasse 120 x 40 x 40 udført i cortenstål

  Plantekassen er lavet i 2 mm cortenstål. Den har målene 120 x 40 x 40 cm. Den øverste kant er bukket i 90 grader, så der er en flot afslutning øverst. Denne plantekasse kan bruges på terrassen og altanen. Det er til personen, der ønsker at skabe sit helt eget udendørsmiljø. Det er et udendørsprodukt og får en flot rust farve efter ca. 2 uger. Cortenstål har en rigtig lang levetid, så det er en plantekasse man ikke behøver at skifte lige foreløbig. Den kommer foret med flamingo. Det er en isolering af dine plantekasse og det sikrer at din jord har de bedste forhold, om det så er meget koldt eller meget varmt.

  Plantekassen er med bund og kommer med fødder i hård plast som skal påmonteres. Fødder hæver kummen et par cm, så myrer og andet kryb ikke bare lige kan kravle op i kummen. Derudover kan kummen blive drænet stille og roligt for vand, da der er huller i bundpladen. Så undgår du at jorden bliver sur samt at kummen står og drukner i vand efter en kraftig byge.

  Vis detaljer
  1.799,00 DKK

 • Plantekumme i cortenstål 120 x 40 x 40 med 5 hjul - Extra kraftigt

  Plantekummen har fem hjul monteret. Målene på kummen er 120 x 40 x 40 cm. Den øverste kant er bukket i 90 grader for at få en flot afslutning på den. De fem hjul er kraftige, og det er derfor nemt at flytte rundt på kummen. Den kan sagtens rulle på fliser med jord i. Der er bremser på de 4 yderste hjul, så det er muligt at låse dem, så den ikke ruller væk. Er bremserne låst, skal der en mindre orkan til at lytte kummen.
  Man vil kunne plante mange forskellige sorter og grøntsager i den. Vi ser tit at folk planter blomster i den, når de ønsker at lave en lille hyggekrog ude på terrassen eller altanen. Plantekummen er isoleret med flamingo så planterne er godt beskyttet for vinteren kulde.

  Hjulene hæver kummen nogle cm fra underlaget, så den løbende bliver drænet for vand, der er huller i bundpladen. Hvis kummen står og søber i vand, kan jorden blive sur eller din planter kan stå og drukne.

  Vis detaljer
  2.299,00 DKK

 • Plantekumme cortenstål 80 x 40 x 40 cm med fødder

  Flot plantekumme I cortenstål. Cortenstålet vil få en flot rustfarve efter ca. 2 uger alt efter vejret. For at fremskynde denne proces, kan man give det lidt eddike- eller saltvand. Cortenstål har op til 8 gange længere levetid end almindeligt jern. Det vil sige at dette er en plantekumme du kan have i rigtig mange år. Den kan stå ude i alt slags vejr. Den er foret med flamingo, og det er med til at give jorden det bedste mulige miljø. Det sikrer dine planter mod både meget høje og lave temperaturer.

  Kummen leveres med 4 fødder i hård plast. De er med til at hæve den et par cm over jorden, så myrer m.m. ikke kan kravle op i bedet. Derudover kan kummen også blive drænet lidt for vand, så jorden ikke bliver sur og den ikke står og søber vand. Bundpladen har huller, så vandet kan dryppe ud.

  Vis detaljer
  1.299,00 DKK

 • Plantekumme cortenstål 80 x 40 x 40 cm med kraftige hjul

  Plantekummen er 80 x 40 x 40 cm. Den har fire hjul monteret under bunden og er i cortenstål. Alle hjul er med bremser for at sikre at den ikke ruller væk. Hjulene gør at den er let at flytte rundt på, selv med jord i. Dette giver mulighed for at flytte den, hvis man får gæster. Man undgår også at skulle til at tømme plantekummen, hver gang man vælger at lave om på hyggekrogen. Derudover sikrer mellemrummet mellem kumme og underlaget, at den kan blive drænet lidt for vand, da der er små huller i bundpladen.
  Så sikrer du dig imod at kummen står og søber vand og at jorden ikke ender med at blive sur.

  Plantekummen er derudover foret med flamingo for at dine planter hverken har det for varmt eller for koldt. 

  Vis detaljer
  1.799,00 DKK

 • Plantekumme corten med espalier - 120 x 40 x 40

  Ønsker du at få afskærmet terrassen eller et område af haven? En plantekumme med espalier giver planterne støtte til at gro op ad, og de får samtidig mulighed for at brede sig ud. Hvis planterne snorer sig sammen, skaber det mere læ samtidig med at det ser rigtig flot ud. Man vil derved kunne indramme sin have eller terrassen og skabe områder med læ. Dette vil typisk være, hvis man har et siddeområde, hvor man ofte har gæster. Det er ikke kun praktisk, men ser også visuelt, super godt ud. Der er ikke noget mere fantastisk end at sidde blandt blomster om sommeren. 

  Klatreroser, slyngroser og skovplanten klematis er planter, der er gode til at klatre og samtidig ser flotte ud. Klematis vokser rigtig godt op af et espalier og er god til at brede sig ud, så der virkelig kommer noget farve på.

  Billederne viser kummen med hjul, men du kan også få den med fødder.
  Fordelen ved hjul, er at den er nem at lytte rundt med på terrassen, hvis du ønsker en ny indretning. Den har 5 hjul, hvoraf de 4 yderste har en bremse. Du kan derfor låse den fast, så den ikke triller, når der blæser, eller hvis der en en hældning.
  Skal den stå fast en sted, er udgaven med fødder et udmærket alternativ. De 5 fødder i hård plast løfter kummen et par cm, så det værner mod myrer m.m. 

  Begge udgaver har den fordel, at når de står hævet, kan de blive drænet lidt for vand, så kummen ikke står og søber vand eller at jorden bliver sur. Der er huller i bundpladen, så vandet kan dryppe ud.

  Vis detaljer
 • Corten Plantekumme med 10 cm ben

  Corten Plantekumme i målet 120 x 40 x 40 cm med 5 stk. ben (10 x 5 cm) svejst på. Cortenstål får med tiden en flot rustfarve, der har en varm glød. Denne tomme plantekumme vejer 36 kg. Fyldt med jord og planter, kan den let flyttes med palleløfter eller truck og er god i det offentlige rum, boligforening, institutioner, hvor der kan være en hård belastning af udemøbler m.v. Idet plantekumme vejer omkring 370 kg med jord, vand og planter, så bliver den hvor den er og kan bruges til at sikre et område mod kørende trafik (terrorsikring). Plantekumme leveres naturligvis samlet, så der ikke skal bruges arbejdstid på dette.

  Vis detaljer
  2.299,00 DKK

 • Plantekasse 40 x 40 x 40 cm jern/rust farve

  Plantekasse i jern i målet 40 x 40 x 40 cm. Plantekassen er lavet i 1,5 mm tykt jern og er popnittet sammen. Det er derfor et solidt produkt, der også egner sig til erhverv, restauranter og institutioner. Plantekummen har en god volume, der sikrer at planterne ikke tørrer ud hurtigt. Plantekummen er velegnet til indgangspartier, altanen og terrassen.

  Vis detaljer
  699,00 DKK

 • Plantefad, plantekumme med høj kant Ø60 eller Ø80

  Rundt plantefad eller plantekumme med høj kant med en diameter fra 60 cm til 80 cm og priser fra 799 kr til 999 kr. Plantefadet er valset op i facon og er derfor meget holdbart. Kan nemt stilles op på 3 sten eller på et af vores runde ringe. Et solidt produkt, der vil holde mange år frem. Husk her at bore et par huller i bunden, så regnvand kan komme væk. Leveres ubehandlet, og det tager ca en 14 dage for at få rustfarven. Klik på detaljer for at vælge diameter og pris.

  Vis detaljer
 • Plantefad, plantekumme med høj kant Ø120 eller Ø150

  Rundt plantefad eller plantekumme med høj kant og en diameter fra 120 cm til 150 cm, priserne er fra 3.595 DKK til 4.595 DKK. Plantefadet er valset op i facon og er derfor meget holdbart. Kan nemt stilles op på 3 sten eller på et af vores runde ringe. Et solidt produkt der vil holde mange år frem. Husk at bore et par huller i bunden, så regnvand kan komme væk. Leveres ubehandlet og det tager ca en 14 dage for at få rustfarven. Klik på detaljer for at vælge diameter og pris.

  Vis detaljer
 • Rund corten plantekumme - trapez formet

  Pryd din have med en flot plantekumme i corten. Plantekummerne sælges i forskellige størrelser alt efter dit behov. Brug eksempelvis to plantekummer i dit indgangsparti for at indramme døren. Corten stålet vil få en flot rust farve efter 2 uger, alt efter vejret. Den flotte rust farve vil passe godt ind i havens omgivelser.

  Vær opmærksom på: op til  4-5 ugers levering da plantekummen speciallaves.

  Vis detaljer
 • Cylinder formet plantekummer i corten

  Flotte rustfarvet plantekummer der passer perfekt ind i havens naturomgivelser. Plantekummerne vil få en flot rustfarve efter 2 uger. Egner sig godt til buske eller små træer. Man vil også kunne indramme sin indkørsel med to kummer. 

  Modellen i Ø60 har et drænhul, og de øvrige har 2. Så undgår du at få oversvømmelse i din kumme.

  Tegningen illustrerer 3 modeller. Den store er 120 x 60 cm, den mellem er 80 x 60 cm og den mindste er 60 x 60 cm.

  Vær opmærksom på! Op til 4-5 ugers levering da plantekummen speciallaves.

  Vis detaljer
 • Rund corten plantekumme - trapez m. kant

  Stor rund plantekumme med god plads til planter og blomster. Brug plantekummen enten i haven, ved dit indgangsparti eller på en parkeringsplads. Plantekummen sælges i store størrelser, der gør den velegnet til erhverv, hvor den kan bruges som en god måde af afskærme eksempelvis en parkeringsplads. Her kan der laves smukke blomsterarrangementer i et væld af farver. Med den flotte rustfarve kummen vil få, står den godt til alverdens planter og blomster.

  Vær opmærksom på: der kan være op til 4-5 uger levering, da plantekummen speciellaves.

  Vis detaljer
 • Rund plantekumme - Ø120 Corten stål

  Stor rund plantekumme der får rustfarve. Den er i 3 mm corten stål og har en højde på 50 cm. Bunden i plantekummen er løftet for at give extra styrke. Denne store runde plantekumme har vi solgt til gårdanlæg i boligforeninger samt parkeringspladser, primært til erhverv og offentlige byggerier. Denne er ligeledes brugt til "Terrorsikring" for at skærme af for køretøjer. Kontakt os ved flere enheder for tilbud. Der er ca 4 ugers leveringtid på dette produkt. Vis detaljer
  4.999,00 DKK

 • Tavle til Plantekumme 120 cm

  Tavle til at skrive dagens menu til restauranten, Tavle til indgangen hvor du kan byde velkommen. Denne tavle er tilpasset vores plantekasser i corten med længden 120 cm. Selve plantekummen bliver også forstærket hvor tavle sættes ned i kummen. Vi sælger primært disse til restauranter, hvor de bruger dem som indtrækker med dagens menu og gode tilbud til deres kunder.

  Kombineret med en plantekumme, giver den et helt andet og langt mere indbydende syn end det klassiske A skilt. Farverne fra blomster og planter i kummen, vil give en flot understregning af din tekst.

  Vis detaljer
  2.499,00 DKK

  Ikke på lager

 • Espalier i 6 mm jern og 20 mm bøjle

  Espalier i 6 mm rionet med 10 cm maskestørrelse. Espalieret er lavet i ubehandlet jern og passer derfor til vores corten plantekummer, da de begge får rustfarven. Hvis du bestiller plantekasse/plantekumme med, er de forstærket der hvor espalieret monteres. Vi har også lavet et sæt, der består af både plantekumme og espalier. Produktet er dansk designet og produceret. Det kan du finde her!
  Espalier gør at dine planter har noget at gro op ad. Dette giver en flot væg af blomster, som kan bruges til at indramme sin terrasse eller hyggekrog.
  Der medfølger ingen plantekumme til dette espalier.

  Planter der er gode klatreplanter, og der med garanti vil få dit espalier til at stå smukt, er skovplanten klematis, klatreroser og slyngroser. Disse planter er gode til at klatre og er helt vildt flotte, når de først for lov til at folde sig ud. 

  Vis detaljer
  1.299,00 DKK

 • Hyggekrogen - Cortenstål

  Vil du skabe et hyggeligt miljø i din have, terrasse eller et helt tredje sted? Med sættet Hyggekrogen kan du nemt komme i gang med at skabe en afslapningskrog, ved hjælp af plantekummer, en espalier og en bænk. Med espalieren kan du skabe en levende mur, der både er dekorativ og gør din hyggekrog mere privat og hyggelig. Omgiv dig med smukke blomster og spændende planter, og slap af på den enkle bænk. Placer evt. en pude på bænken for at sidde endnu mere komfortabel. Placer de forskellige dele af sættet efter dit behov og fantasi. Bænken placeres let imellem to plantekummer, og kan nemt flyttes til en anden placering, hvor der er samme afstand mellem plantekummernes kant.

  Vis detaljer

  Pris: 7.446,00 DKK

  Specialpris 6.499,00 DKK

20 vare(r)

pr. side

Jern/rust farve

Et rustikt rust look kan gøre meget ved et uderum. Den flotte rødbrunlige farve står godt til de fleste planters farver. Den rødbrunlige farve op imod en kraftig grøn farve kan få selv den mest kedelige grå baggård til at se indbydende ud.

Plantekasserne kan placeres langs en husmur eller et stakit, men egner sig også særdeles godt til at stå i det fri, hvor den kan beskues fra alle sider. Den kan med fordel være med til at dele et område op, så der evt. bliver skabt en hyggelig lille krog. Ved at bruge flere plantekummer, og evt. i forskellige størrelser kan du skabe en spændende ”mur” i et åbent område. Ved at lave klynger af plantekasserne får man et større bed, der dog stadig er opdelt. Det kan give et dynamisk udtryk, hvor du kan få skabt virkelig spændende løsninger.

Plantekumme med espalier

En rigtig god løsning, hvis man ønsker at få noget højde på sine plantekummer, er at købe en plantekumme med espalier. Dette gør at planterne har noget at vokse op ad. Man får derved en flot mur af blomster. Den kan herefter bruges til afskærmning af vinden, men også til at dele terrassen eller altanen op. Man kan let skabe en lille oase eller et sted man kan søge tilflugt fra hverdagens travlhed.

Alle vores plantekummer bliver leveret samlet. Det gør at det er nemmere for jer, så i ikke behøver at døje med at samle dem. Derudover kan man tage dem i brug lige når de ankommer på ens adresse.