Plantekumme cortenstål 80 x 80 x 40 med fødder

Plantekumme i cortenstål, som vil få en flot rustfarve efter ca. 2 uger, alt efter vejret. For at fremskynde denne proces, kan man give det lidt eddike- eller saltvand. Cortenstål har op til 8 gange længere levetid en almindeligt jern. Plantekummen kan man derfor have i rigtig mange år. Den kan stå ude i alt slags vejr. Den er foret med flamingo som er med til at give jorden det bedste mulige miljø. Det sikrer dine planter mod både meget høje og lave temperaturer.


Kummen leveres med 5 fødder i hård plast. De hæver kummen et par cm over underlaget og sikrer dig imod myrer og meget andet småkravl. Derudover kan den nemmere blive drænet for vand, bundpladen har huller. Hvis din kumme bliver fyldt med vand efter en kraftig byge, så kan den stå og søbe, så jorden bliver sur eller dine planter slet og ret drukner. Det undgår du med denne løsning.

Varenummer: 30*C80-80-40/03

Lagerstatus: På lager

1.799,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Plantekumme med bund, der er 80 cm bred, 80 cm lang og 40 cm høj. Lavet i 2mm tykt corten stål, som er et materiale, der holder i rigtig lang tid og får flot rustfarve. Plantekummen kommer med 5 påmonterede fødder i hård plast.