Plantekumme corten 80 x 80 x 40 med hjul

Plantekummen kommer med 5 påmonterede hjul på bunden, den er derfor nem at flytte rundt med. Hvis der kommer gæster eller man har lyst til at eksperimentere med at sætte plantekummen flere steder, kan det derfor nemt klares og du slipper for at tømme den hver gang, da den er meget tung. Plantekummen kommer også foret med flamingo, som er med til at skabe et bedre miljø for jorden ved høje og lave temperaturer. Hjulene i hjørnerne har alle bremser for at sikre den ikke ruller væk, hvis underlaget hælder eller hvis der blæser en del.


Hjulene gør, at kummen er hævet nogle cm. Myrer og andet småkryb, får derfor problemer med at komme op i din kumme. Derudover kan kummen løbende blive drænet for vand, så den ikke står og drukner, bundpladen har huller. Søber kummen, kan jorden blive sur og dine planter vil risikere at drukne.  

Varenummer: 30*C80-80-40/02

Lagerstatus: På lager

2.299,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Plantekumme der er 80 cm lang, 80 cm bred og 40 cm høj. Kummen er lavet i 2 mm tykt cortenstål og kommer med 5 kraftige hjul. Cortenstål er et materiale som holder meget længe. Det vil få rustfarve efter ca. 2 uger, alt efter vejret. Regn er godt for at fremskynde processen. Haster det, kan du bruge eddike på plantekummen, men intet stærkere.