Plantekumme 100 x 25 x 35 cm med hjul

Flot plantekumme i forzinket stål. Det forzinket stål giver den et smuk sølv udseende. Dette vil blive lidt mere mat med tiden. Udseendet får fremhævet blomster og planter. Plantekummen har fire hjul under sig og kan derfor let skubbes rundt. Hjulene er kraftige og kan derfor sagtens holde til at køre på hårdt underlag udenfor. Det er derfor nemt at åbne op, hvis man har indrammet dele af sin terrasse. Alle 4 hjul har desuden bremse, så du kan låse kummen fast, uden at risikere at vinden eller evt. hældning på underlaget, kan skubbe den rundt.
Den er foret med flamingo for at planterne har det godt i de kolde vintre og varme somre. Flamingoen vi bruger, er den mørke lidt grå farve som ses på en af billederne.
Målene er på plantekummen er 100 x 25 x 35 cm.


Skal den stå indenfor, vil vi gerne have det af vide, så vi kan sørge for at den bliver fuget. Dette gør, at der ikke vil komme vand på gulvet. 

Varenummer: 30*G100-25-35/02

Lagerstatus: På lager

1.299,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Plantekummen er dansk produceret. Det er i forzinket stål og med fire kraftige hjul. Hjulene har bremser, så det er muligt at låse dem og sikre at plantekummen ikke ruller væk. 

Der er en produktionstid på op til 5-8 hverdage.