Kummer i galvaniseret stål

Med en galvaniseret stål plantekumme får du et moderne stål look. Den varmgalvaniseret stål giver virkelig god holdbarhed. Den kan modstå vejret og bevare sit flotte stål udseende. Så er du til den mere stilrene og skarpe stil, er du godt på vej til et moderne uderum med disse plantekasser. Gør dit engangsparti mere indbydende ved at placere en plantekasse på hver side af døren. Planterkummerne fås både med eller uden hjul. Dine kummer bliver fleksible med de kraftige hjul, hvor du har mulighed for at ændre deres placering som du lyster. Hvis du vælger der ikke skal være hjul på, vil plantekasserne stadig blive leveret med fødder der hæver kassen 2 cm fra jorden, hvilket er med til blandt andet at holde myrer fra at skabe et bo i dine kummer.

 

17 vare(r)

pr. side

 • Plantekumme galvaniseret stål, 80 x 40 x 40 cm

  Plantekumme 80 x 40 x 40 cm produceret i galvaniseret stål, der har en godstykkelse på 2 mm. Den er god til både terrassen og altanen. På altanen kan man skabe et dejligt tilflugtssted fra hverdagen. Man kan plante blomster, grøntsager og krydderurter i den. På terrassen kan man lave en lille hyggelig krog, ved at bruge plantekummen til at skærme lidt af. Dette er en skøn måde at få mere planteliv på altanen, men også på terrassen.

  Vis detaljer
  1.399,00 DKK

 • Plantekumme galvaniseret stål, 80 x 40 x 40 cm med hjul

  Plantekumme som har fire kraftige dobbelt hjul. Den er i galvaniseret stål, hvilket giver den et sølv look. Det vil dog blive lidt mere mat med tiden. Plantekumme kan både bruges på altanen og terrassen. Hjulene gør at den let kan skubbes rundt med, selv med jord og planter i. Dette giver mulighed for at skubbe den til siden, hvis man ønsker at altanen eller terrassen er mere fri, hvis man får gæster på besøg.
  Materialet gør at plantekummen kan stå ude året rundt og kan holde i rigtig mange år. 
  På de sidste to billeder ser du 2 af denne type plantekumme i 80x40x40 sat ved siden af hindanden, billederne er taget af en kunde. 

  Vis detaljer
  1.799,00 DKK

 • Plantekasse 120 x 40 x 40 uden hjul galvaniseret

  En flot plantekumme i galvaniseret stål. Stålet giver kummen et fint sølv look. Dette vil dog aftage lidt efter noget tid og gå hen og blive mere mat. Den er 120 x 40 x 40 og den øverste kant er bukket 90 grader. Dette giver kanten en flot afslutning øverst. Kummens længde gør at man kan lave en flot lang afskærmning af sin terrasse eller altan. Den kommer uden hjul, men har fem fødder i hård plast. Dette gør at de er længere nede ved jorden og det ligner nærmest at de lukker helt tæt ved jorden. Den fås også med hjul, så det er lige, hvad man er til.

  Vis detaljer
  1.799,00 DKK

 • Plantekumme galvaniseret 120 x 40 x 40 med 5 hjul - Extra kraftigt

  Plantekumme med hjul lavet i galvaniseret 2 mm metal. Plantekassen måler 120 x 40 x 40 cm. Den øverste kant er bukket i 90 grader med et 3 cm. så der er en flot afslutning øverst. Med plantekummen kan du lave dit eget unikke miljø i drivhuset, på terrassen eller altanen. Nem at flytte rundt med da plantekummen er monteret med 5 kraftige hjul. Det gør at den har let ved at rulle udendørs.

  Vis detaljer
  1.999,00 DKK

 • Plantekumme med espalier i galvaniseret stål

  Stor plantekumme med espalier i varmgalvaniseret stål. Dette er en god måde at skabe et hyggeligt rum i haven eller på terrassen. Når du har fået plantet nogle blomster og planter i din plantekumme, vil de begynde at stige til vejrs. Espalieret er med til at give dem den rette mængde støtte til at udfolde sig på. De snorer sig på kryds og tværs og dette vil ikke mindst se rigtig flot ud, men også være med til at give læ. Det er derfor den ideelle løsning, hvis man går og leder efter noget, som skaber læ, men på samme tid ikke lukker fuldstændig af. Det er også meget mere nydeligt og flot at se på, fremfor en væg eller stakit. Plantekumme sælges med enten hjul med fødder i kraftig plast. Udgaven med hjul giver selvfølgelig mulighed for at flytte rundt på plantekumme, mens der er jord i. Det gør det lettere at flytte den, hvis man får mange gæster over og man ønsker mere rum. Hjulene er rigtig kraftige og kan sagtens holde til at køre på ujævnt underlag. Der er 5 hjul under plantekummen, hvor 4 af dem har mulighed for at blive låst. Den fås også med 5 fødder. Dette gør at plantekummen er stationær. Plantekummen vil haven en flot skyggekant for neden og vil selvfølgelig ikke være ligeså nem at flytte på, som en med hjul.

  Vis detaljer
 • Plantekumme i galvaniseret stål - 80 x 40 x 25

  Plant dine blomster i en flot plantekumme. Den galvaniserede stål står i flot kontrast til dine planter. Brug den til dine krydderurter eller blomster. Plantekummer kan bruges på terrassen, altanen eller f.eks. i en gårdhave. Stål-looket får dine bede til at fremstå pæne og stilrene. Det galvaniserede stål vil med tiden få et mere mat udseende. Skab områder på din terrasse med kummen. Der skal måske være et spise-område og et afslapningsområde. Her kan plantekummer være en smart og enkel måde at få delt din terrasse op på.

  Vis detaljer
  899,00 DKK

 • Galvaniseret dobbelt plantekumme 80 x 40 x 80 cm

  Galvaniseret dobbelt plantekumme med skjult bund i midten således at jordvolumen er 80 x 40 x 40 cm. Denne planteklumme sælges meget til erhverv og boligforeninger. Men også til private, der gerne hurtigt vil have lidt højde omkring deres terrasse eller altan. Dens højde gør den rigtig god til afskærmning af terrassen. Den giver læ og er med til at give nogle smukke omgivelser.

  Kummen leveres med 4 fødder i kraftig plast.

  Vis detaljer
  1.999,00 DKK

 • Galvaniseret dobbelt plantekumme 80 x 40 x 80 cm med 4 hjul

  En flot dobbelt plantekumme i galvaniseret stål. Den har en skjult bund i midten således at det kun er den øverste plantekumme, der skal jord i. Det vil sige at den har en jordvolumen på 80 x 40 x 80 cm.
  Højden på plantekumme gør at den er velegnet til dem, som gerne vil hurtigt vil have lidt højde omkring sin terrasse eller på sin altan. Dette giver en dejlig læ for vinden, men også mulighed for at plante alt fra blomster til krydderurter i den.

  Vis detaljer
  2.499,00 DKK

 • Plantekumme i galvaniseret stål - 120 x 40 x 25

  Den galvaniserede plantekumme med en længde på 120 cm passer godt ind på terrassen eller i et gårdmiljø. Kummen er med til at holde det hele overskueligt, samtidig med at du kan få delt f.eks. din terrasse op eller afgrænset et område. Stål-farven står i flot kontrast til nogle farvestrålende blomster eller nogle grønne planter. Hvad enten du vil bruge den til krydderurter eller blomster, så er plantekummen ideel. Brug flere forskellige størrelser plantekummer til at skabe liv og dynamik i haven. Denne har en højde på 25 cm, men vi har også kummer i højden 40 cm. Vær ikke bange for at skabe forskellige niveauer, de er kun med til at gøre din have endnu mere spændende.

  Vis detaljer
  999,00 DKK

 • Galvaniseret dobbelt plantekumme 120 x 40 x 80 cm

  Galvaniseret dobbelt plantekumme med skjult bund i midten, således at jordvolumen er 120 x 40 x 40 cm. Du får en stilren plantekumme i en flot metalfarve, der kan holde til vind og vejr. Lige netop denne planteklumme sælges meget til erhverv og boligforeninger. Men også til private, der gerne hurtigt vil have lidt højde omkring deres terrasse eller altan. Med den ekstra højde kan dit uderum endnu tydeligere blive delt op i områder. Skab dig selv en have eller terrasse med interessante områder. Plantekasser er gode både til blomster, buske og til den lille urtehave.

  Kummen leveres med 5 fødder af kraftig plast.

  Vis detaljer
  2.999,00 DKK

 • Galvaniseret dobbelt plantekumme 120 x 40 x 80 cm med 5 hjul

  Galvaniseret dobbelt plantekumme med skjult bund i midten således at jordvolumen er 120 x 40 x 40 cm. Denne planteklumme sælges meget til erhverv og boligforeninger. Men også til private, der gerne hurtigt vil have lidt højde omkring deres terrasse eller altan. Denne plantekumme er med 5 hjul hvoraf 4 er med bremse. Hjulene er med til at gøre plantekummen mobil, hvilket gør det let at ændre dens placering alt efter ens behov.

  Vis detaljer
  3.499,00 DKK

 • Plantekumme 100 x 25 x 35 cm

  Plantekummen er 100 x 25 x 35 cm. Den er i forzinket stål, som har et flot sølv udseende. Dens længde gør at den er god til at indramme terrassen med. Det forzinket stål fremhæver planter og blomster rigtig flot i plantekummen. Den er foret med flamingo, hvilket vil give dine planter et rigtig godt miljø. Dette holder det meste kulde og varme ude af plantekummen. Hvis plantekummen skal stå indenfor, kan man med fordel fortælle os det. Så sørger vi for at fuge den, så den bliver tæt. Flamingoen er mørke grå nu, som illustreret på en af billederne.

  Vis detaljer
  999,00 DKK

 • Plantekumme 100 x 25 x 35 cm med hjul

  Flot plantekumme i forzinket stål. Det forzinket stål giver den et smuk sølv udseende. Dette vil blive lidt mere mat med tiden. Udseendet får fremhævet blomster og planter. Plantekummen har fire hjul under sig og kan derfor let skubbes rundt. Hjulene er kraftige og kan derfor sagtens holde til at køre på hårdt underlag udenfor. Det er derfor nemt at åbne op, hvis man har indrammet dele af sin terrasse.
  Den er foret med flamingo for at planterne har det godt i de kolde vintre og varme somre. Flamingoen vi bruger, er den mørke lidt grå farve som ses på en af billederne.
  Målene er på plantekummen er 100 x 25 x 35 cm.

  Skal den stå indenfor, vil vi gerne have det af vide, så vi kan sørge for at den bliver fuget. Dette gør, at der ikke vil komme vand på gulvet. 

  Vis detaljer
  1.299,00 DKK

 • Plantekumme 150 x 25 x 35 cm

  Flot og stor plantekumme i forzinket stål. Det forzinket stål har et flot sølv udseende, men bliver lidt mere mat med tiden. Den kan sagtens holde til at stå ude hele året rundt. Den har fem fødder i hård plast. De løfter den lige præcis nok til at myrene ikke kommer i den. Den er dog ikke løftet så meget, at det er noget man bemærker. Plantekummen er foret med flamingo for bedre at kunne modstå henholdsvis kulden og varmen. Det vil sige at jorden hverken bliver for varm om sommeren eller for kold om vinteren. Dette giver derved planterne de bedste levevilkår.

  Hvis den skal bruges indendørs, kan man med fordel skrive det til os, så sørger vi for at den bliver fuget tæt.

  Vis detaljer
  1.299,00 DKK

 • Plantekumme 150 x 25 x 35 cm med hjulsæt

  Plantekumme i forzinket stål med hjul. Plantekassen måler L x B x H: 150 x 25 x 35 cm. Den øverste kant er bukket i 90 grader med et par cm. så der er flot afslutning øverst. Med plantekummen kan du lave dit eget unikke miljø i drivhuset, på terrassen eller altanen. Plantekummen er foret med flamingo. Vi har solgt denne type både til private og restauranter, der vil skabe deres eget udendørsmiljø. Den er nem at flytte rundt med, da plantekummen er med hjul. Skal den bruges indendørs, vil vi gerne vide det, så den kan fuges tæt.

  Vis detaljer
  1.499,00 DKK

 • Plantekasse 40 x 40 x 40 cm galvaniseret stål

  Plantekasse i galvaniseret i målet 40 x 40 x 40 cm med. Plantekassen er lavet i 1,5 mm tykt galvaniseret stål og er popnittet sammen. Det er derfor et solidt produkt, der også egner sig til erhverv, restauranter og institutioner. Plantekummen har en god volume, der sikrer at planterne ikke tørrer ud hurtigt. Plantekummen er velegnet til indgangspartier, altanen og terrassen.

  Vis detaljer
  549,00 DKK

 • Hyggekrogen - Galvaniseret stål

  Skab en god hyggekrog ved hjælp af plantekummer, en espalier og en bænk. Der skal ikke de store ting for at få skabt sig selv en hyggelig lille oase. Omgivet af blomster og planter, kan der slappes af mens sommersolen nydes.

  Ved at bruge espalieren som afskærmning, gøres hyggekrogen mere privat og intimt. Med planter der slanger sig op ad den, er det en god måde at skabe en levende og spændende mur på. I plantekummerne kan der plantes farverige blomster, der er med til at gøre en i godt humør.

  Bænken i Douglas, er fleksibelt i forhold til placering, da den kun behøver 2 af plantekummernes kanter i den rette afstand for at fungere. Placer dette sæt udfra din egen fantasi, og skab et lækkert udemiljø.

  Vis detaljer
  6.896,00 DKK

17 vare(r)

pr. side

Flamingo i plantekummer

Alle vores plantekummer leveres samlet. Ved de fleste modeller vil kummerne være foret med 20 mm højisolerende flamingo. Det er nødvendigt for at sikre en bedre varmefordeling om sommeren, så planternes rødder ikke tager skade af de høje temperaturer. Om vinteren forbedrer flamingoen også chancerne for at de sarte planter overlever.

Dansk producerede høj kvalitets plantekummer

Pladerne der bruges, har en godstykkelse på 2 mm, hvor der er lavet et ombuk både foroven og forneden, hvilket giver kummen en flot kant som afslutning. Der er bordet hul i bunden, for at overskydende vand kan løbe fra. Bunden er popnittet sammen, hvilket sikre at du får et solidt produkt. Det hele er dansk produceret, og i virkelig høj kvalitet.