Kapilærkasser

Der er mange fordele forbundet med kapilærkasser. De er med til at sikre optimale vandingsforhold til dine planter, da de selv kan suge den væske de har behov for. Dermed sikre du dig dine planter hverken tørster eller drukner. En kapilærkasse, som man også kan kalde for en selvvandingskasse, gør at du slipper for at vande dine planter hver dag. Et kapilærsystem kan være meget simpelt opbygget, men have en stor gavnlig virkning. Vi har både altankasser, indendørskrukker og plantekummer med kapilærsystem. Se hele vores udvalg nedenfor.

En lille videointroduktion af brug kapilærkasse med selvanding med væge

Vanding af planter har aldrig været nemmere

Vores altankasser har det smarte vandingssystem, der gør det muligt ved hjælp af en indikator i hjørnet, hvornår der igen skal fyldes vand i beholderen. På indikatoren er der et minimum og et maksimum på vandstanden. Det er en lille plastikbold der flyder ovenpå vandet nede i beholderen der er med til at skubbe pinden op, og dermed fortælle hvor meget vand der er. Det er filtstykker der suger væske op til din jord og planter. Et simpelt system, der er yderst effektivt, og som gør det let at passe dine planter på altanen.

Glemmer du at vande så er et kapilærsystem perfekt for dig

Glemmer du at vande dine planter indendørs? Det er der gode råd for, for vi har også indendørskrukker med kapilærsystem. Disse fungere ligesom altankasserne, hvor der er en indikator i hjørnet der fortæller dig hvornår vandbeholdningen er ved at være lav, og der igen skal fyldes vand i. Alle vores indendørskrukker har en vandbeholder på 1,2 L, hvilket gør at der sagtens kan gå en uge imellem der skal vandes. De er ideelle til personer der rejser meget eller er dårlige til at huske at få vandet.

Kapilærsystem kan tilkøbes

Til vores plantekummer kan du tilkøbe et kapilærsystem, når du køber en af vores plantekummer. Vi har et system der passer til henholdsvis 120 x 40 cm og 80 x 40 cm. Her er der små kegleformede dele af jorden, der kommer ned i vand, der så vil suge væske op til resten af jorden og planterne. Ved hjælp af en flamingo indikator kan du se hvor meget vand der er i beholderen. For at se flere slags tilbehør plantekasser og plantekummer,kan du klikke her.