Plantekasse i jern | 80 x 40 x 25

Kan du godt lide det rustikke look til dine plantekummer, så kan en kumme i jern med den flotte rustfarve være en mulighed. Den rødbrune farve kan spille godt sammen med dine planters farver, hvad enten det er grøn, lilla eller hvid. Plantekummen kan bruges på terrassen, haven, altanen eller måske i en gårdhave. Den er med til at give et råt look, der kan passe ind mange steder. Den bliver leveret ubehandlet, men vil efter kort tid få den smukke rustfarve.

Det er et holdbart materiale, der sikrer at dine plantekummer holder i mange år frem. Kummen kan desuden fores med flamingo, der er med til at sørge for dine planters rødder ikke bliver brændt af når temperaturen er høj, samt at sæsonen kan forlænges en smule, da den er med til at holde frost ude. Kummen har 4 plastfødder på 2 cm højde, der hæver kummen fra jorden. Det giver en flot skyggeeffekt, samt hjælper til at myrersikre den. Den kan også nemmere blive drænet for vand, der er huller i bundpladen. Du undgår at dine planter drukner, eller at jorden bliver sur, da den ikke kommer til at stå under vand.

Plantekummen er dansk produceret, hvor kvaliteten er i top.

Du kan tilvælge flamingo, som er med til at mindske fordampningen fra bedet og at mindske den direkte varmepåvirkning for at skåne planternes rødder. Derudover er det også medhjælpende til at passe bedre på sarte planter når det bliver frostvejr.

Du kan tilvælge kapillærindsats: denne hjælper med at lave 4 cm vand i en "æggebakke" i bunden af bedet som gør at planterne har en lettere tilgang til vand med dette reservoir. Kapillærindsatsen er 4 cm høj som en æggebakke. Ex i en plantekumme der er 120 x 40 cm, så vil der ca. være 12 liter vand i bunden. Hvis det regner meget, så vil overskydende vand blot løbe overkanterne og ud gennem drænhullerne i bunden af plantekassen. Med kapillærindsatsen så mindskes behov for at du skal vande.

Fra 899,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
(98)30*J80-40-25

Jern plantekumme med målene 80 x 40 cm, og en højde på 25 cm. Kanten foroven har et 3 cm bredt ombuk, hvilket gør kanten har en pæn afslutning. Materialet er jern, der med tiden vil få rustfarve. 

Vægten er 15 kg.

Vi anbefaler at man ikke bruge lega i kummerne da det kan danne syre som er hård ved metaller.