Plantekasse i galvaniseret stål - 40 x 40 x 25-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Varenummer: 101716
Tidløst dansk design Kraftig & rustfri kvalitet Fås med fødder eller hjul Perfekt til indretning af uderum Dansk produktion Mere information om plantekassen

749,00 kr.

Plantekasse i galvaniseret stål - 40 x 40 x 25-Fødder-Uden flamingo-Uden kapilær

Plantekassen fås på enten hjul eller fødder. Hjulene gør at plantekassen er let at flytte på, selv når jord og planter er kommet i. Hjulene er kraftige og kan køre på langt det meste underlag. De gør at man kan lave om på indretningen af uderummet, hvis man ønsker en ny indretning af terrassen eller altanen. 
Plantekassen kan også fås med fødder. Fødderne løfter plantekassen ca. 1 cm. op, så der kommer en elegant skyggeeffekt i bunden.

Den er produceret i varmgalvaniseret stål, som ikke vil ruste. Når du modtager plantekassen, vil elementerne være skinnende, da de er helt nye. Dette vil aftage en smule og de vil blive lidt mere matte.

Flamingo er med til at isolere plantekassen. Bunden gør at varmen ikke kan komme ud af plantekassen, så derfor anbefaler vi det i vores plantekasser. Omvendt er flamingo med til at holde på varmen om vinteren.

Vores kapillærsystem gør at overskydende vand bliver opsamlet i bunden af plantekassen. Dette vand kan suges op af planterne, når der er behov for det. Kapillærsystemet er plastik æggebakker der er pakket ind i fibertex. Det kan opbevare ca. 12 liter vand.

Alternativer
Andre købte også