Plantekasse i aluminium - mørk antracit - 40 x 40 x 40 cm

Varenummer: 101930

Elegant plantekumme i aluminium i mørk antracit, RAL kode 7021. Den enkle plantekasse passer godt ind i det moderne hjem, hvor rene linjer og et smart design baner vejen. Med sin sort/grå farve står plantekassen i stærk kontrast til naturens farver, og får dine planter til at stå endnu mere frem. Vi har et stort udvalg af størrelser, så der kan helt sikkert findes en der passer til dit behov. Brug f.eks. plantekummen til at omkranse din terrasse, eller ved indgangspartiet med nogle smukke planter.

Kan fåes i alle farver med et tillæg på ca. 400 kr. oven i prisen. Ønskes dette bedes du skrive RAL koden på farven du ønsker til os i en mail eller ringe til os før du bestiller produktet. Så er vi sikre på at få det gjort ordentligt. 

Vær opmærksom på at der 1-4 ugers leveringstid, da produktet bliver speciellavet.

3.999,00 kr.

Plantekasse i aluminium - mørk antracit - 40 x 40 x 40 cm

Plantekassen er lakeret i mørk antracit. Materialet er af aluminium, der har en godstykkelse på 3 mm. Aluminium er et utroligt stærkt materiale, der samtidig er virkelig let. Det ruster ikke, hvilket vil sige at selv hvis uheldet skulle være ude og man fik en lille rids i lakken, så vil det ikke ødelægge hele kummen på samme måde, som hvis det var lavet i jern. Plantekummen sælges i størrelser fra 40 x 40 x 40 cm helt op til 140 x 140 x 80 cm store plantekummer.

Alternativer
Andre købte også