Nyttehaven - Cortenstål - Sæt af 5 højbede

Hvis du værdsætter at have friske, økologiske fødevarer og være mere forbundet med naturen og årstidernes cyklus. Så har vi et sæt der kunne være perfekt for dig. Nyttehaven er designet til at være både praktisk og givende på flere måder. Her kombinereres elementer af bæredygtighed, selvforsyning og naturlig skønhed for at skabe et rum i din have, som tilfredsstiller behovet for at dyrke og høste dine egne friske afgrøder.

Tilkøb foring med flamingo, hvis du ønsker at sæsonforlænge dyrkningsperioden. Flamingoen giver et mere varmestabilt højbed.

Fra 9.715,50 kr. Regular Price 10.795,00 kr.
På lager
Kun %1 tilbage
SKU
91*C-Nyttehaven

Nyttehaven indeholder 1 stk. 80 cm bred og lang, med 40 cm højde. 2 corten højbede med længden 234 cm og 40 cm højt og bredt. Samt 2 corten højbede med længden 348, også 40 cm højt og bredt. Siderne på de lange er sammensat af elementer på 114 cm. Det har en godstykkelse på 2 mm. Den øvre kant er på 3 cm Cortenstål - metal. Det leveres uden rustfarve, men som kommer med tiden, ca. 14 dage med regnvejr. For at fremskynde rust processen, kan man vaske siderne ned med sæbevand. Derefter kan man køre en klud med eddike over. Højbedet vil efter kort tid begynde at få sin flotte rustfarve. Eddike påvirker ikke produktets levetid, men hvis man vasker det af med syre for at fremskynde processen har det en påvirkning på levetiden, derfor anbefaler vi det ikke.