Nemaslug 12 mill - Bekæmpelse af dræbersnegle 40 kvm.

Skal du dræbersneglene og larverne til livs, så du kan få dine planter i fred? Nemaslug er en biologisk bekæmpelse, der går ind og dræber sneglene ved at øge antallet af nematoder. Nematoder er små insektdræbende rundorm, der lever i naturen. Nematoderne inficerer specifikke skadedyr, hvilket gør de dør efter kort tid. Ved at formere sig i de døde dyr og enten frigøre sig og finde et nyt værtsdyr eller ved at blive spist, spreder nematoderne sig, og dræber flere snegle og larver. Når der ikke er flere snegle og larver, vil antallet af nematoder falde til et naturligt niveau igen. Nemaslug leveres som et granulat, der skal opløses i vand, og vandes udover det område hvor der er set dræbersnegle, på de mest skyggefulde steder i din have.


Man kan også hælde en pakke havregryn i en spand, tilsæt ALKOLFRI øl til man får en grød og så røre sin Nemaslug i blandingen af grøden og lægge klatter på de skyggefulde steder. Dræbersneglene tiltrækkes af duften og nematoderne i Nemaslug får kontakt.  Hvis du har nogle virkelig store dræbersnegle, kan du med fordel klippe nogen af dem over og lægge dem på klatterne. Dræbersnegle er kannibaler og døde artsfæller lokker også de levende hen til nematoderne


Nematoderne virker i en periode på mindst 6 uger efter behandlingstidspunktet.


Vi har prisgaranti på Nemaslug, så du er altid sikret den bedste pris på markedet.


BEMÆRK: Hvis pakken ikke anvendes straks efter modtagelse, skal den opbevares i køleskabet.

Varenummer: 60*X004

Lagerstatus: Ikke på lager

Pris: 279,00 DKK

Specialpris 223,20 DKK

Beskrivelse
Detaljer
Nemaslug med 12 mill. nematoder dækker ca. 40 kvm. Pastaen skal opløses i ca. 80 liter vand og vandes udover det område hvor dræbersneglene befinder sig. Det er vigtigt at jorden er fugtig og mellem 12 og 30 grader. Efter behandlingstidspunktet virker det i en periode på mindst 6 uger. Anvendes Nemaslug ikke straks efter modtagelse, så skal det opbevares i køleskabet, og kan holde sig frem til den dato der er angivet på pakken. Nemaslug er en biologiske bekæmpelse, der også kan anvendes af den økologiske køkkenhave. Nematoder lever naturligt i haven, men dog ikke i en tilstrækkelig stor mængde til at bekæmpe sneglene. Med Nemaslug øges antallet af nematoder markant. Når alle dræbersnegle er bekæmpet vil antallet af nematoder falde til et naturligt niveau.